Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

All-on-4 — nopea implanttihoito
hampaattomaan suuhun

 

Luota osaavaan hammaslääkäriin implanttihoidossa

Hammasklinikka Kruunulla on All-on-4-implanttihoidosta ehdottomasti pisin kokemus Suomessa. Koko henkilökuntamme on käynyt implanttihoidosta koulutuksissa Portugalissa, ja suoritamme jatkuvasti täydennyskoulutuksia.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kaikki implanttihoitoon kuuluvat työvaiheet 3D-röntgenkuvauksista hammasmallien valmistamiseen. Sen vuoksi tunnemme potilaamme ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Hammasklinikka Kruunu tarjoaa juuri sinun suuhusi soveltuvan, nykyaikaisen ratkaisun. Tervetuloa osaavaan hoitoon Tampereelle kauempaakin!

KYSY LISÄÄ >


 

Pakettihinnat pitävät implanttihoidon kustannukset kurissa!

Implanttihoitojen hintoihin sisältyvät kaikki hoidon aikana tehtävät toimenpiteet ja käynnit: hoitosuunnitelma, hammaslääkärin tekemä tutkimus, röntgenkuvat, implantsafe-testi, tarvittaessa suuhygienistin käynti, implantointi sekä hampaisto. Mahdollinen hampaiden poisto ja väliaikainen hammas laskutetaan erikseen. Luun korjauksesta sekä lisäyksestä ja keinoluun käytöstä annetaan hinta erikseen.
 

 

All-on-4 -implanttihoito on nopea ja luotettava hoitomenetelmä, joka on suunniteltu uusien kiinteiden hampaiden asentamiseen hampaattomaan suuhun. Menetelmän nimi perustuu neljään keinojuureen, joiden avulla kiinnitetään kaikki ylä- tai alahampaat.

Hoitotekniikan kehitti portugalilainen hammaslääkäri Paulo Malo 1990-luvulla, ja nykyään sillä on hoidettu jo satojatuhansia potilaita eri puolilla maailmaa. Hammasklinikka Kruunussa menetelmä otettiin käyttöön ulkomailla kouluttautumisen jälkeen, vuonna 2006.

 

 

Ainoa vähäluiseen leukaan soveltuva menetelmä

All-on-4-implanttimenetelmällä saat pysyvät hampaat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä tekniikoilla. Perinteinen hammasimplanttihoito vaatii useita leikkauksia ja pitkiä toipumisaikoja, joten hoitojakso saattaa kestää puoli vuotta. Vaivattomalla All-on-4:lla voit saada uudet hampaat jopa kahdessa päivässä.

Lisäksi All-on-4 on ainoa implanttimenetelmä, jolla kiinteä proteesi voidaan asentaa vähäluiseen leukaan ilman luusiirteitä. Leukaluun luukato on yleinen ongelma pitkään irtoproteesia käyttäneillä. All-on-4-hoidossa taaemmat hammasimplantit asennetaan 35–45 asteen kulmaan, joten vähäinenkin luumäärä riittää.

 

 

 

Nobel Guided Surgery – ei leikkaushaavaa tai ompeleita

Jos leuoissa on riittävä määrä luuta, implantointi voidaan tehdä myös Nobel Guided Surgery -hoitomenetelmällä. Se sopii etenkin potilaille, joilla on vain osin hampaaton suu. Hoitomenetelmässä hammasimplantit asemoidaan ohjauskiskon avulla. Hoidosta ei tule leikkaushaavaa eikä ompeleita, joten hampaat ovat käyttökunnossa heti leikkauksen jälkeen.