Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

All-on-4 — nopea implanttitekniikka
hampaattomaan suuhun

 

Luota osaavaan hammaslääkäriin

Hammasklinikka Kruunulla on All-on-4-implanttihoidoista pisin kokemus Suomessa. Olemme hoitaneet runsaan 10 vuoden aikana yli 200 potilasta. Koko henkilökuntamme on käynyt koulutuksissa Portugalissa, ja suoritamme jatkuvasti täydennyskoulutuksia.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kaikki implanttihoitojaksoon kuuluvat työvaiheet 3D-röntgenkuvauksista hammasmallien valmistamiseen. Sen vuoksi tunnemme potilaamme ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Hammasklinikka Kruunu tarjoaa juuri sinun suuhusi soveltuvan, nykyaikaisen ratkaisun. Tervetuloa osaavaan hoitoon Tampereelle kauempaakin!

KYSY LISÄÄ >


 

Pakettihinnat pitävät kustannukset kurissa!

Implanttihoitojen hintoihin sisältyvät kaikki hoidon aikana tehtävät toimenpiteet ja käynnit: hammaslääkärin tekemä tutkimus, röntgenkuvat, suuhygienistin tekemä puhdistus, implantointi, hampaisto sekä tarvittaessa keinoluun lisääminen. Mahdollinen hampaiden poisto ja erillinen luusiirreoperaatio laskutetaan erikseen.
 

 

All-on-4 -implanttihoito on nopea ja luotettava hoitomenetelmä, joka on suunniteltu uusien kiinteiden hampaiden asentamiseen hampaattomaan suuhun. Menetelmän nimi perustuu neljään keinojuureen, joiden avulla kiinnitetään kaikki ylä- tai alahampaat.

Hoitotekniikan kehitti portugalilainen hammaslääkäri Paulo Malo 1990-luvulla, ja nykyään sillä on hoidettu jo satojatuhansia potilaita eri puolilla maailmaa. Hammasklinikka Kruunussa menetelmä otettiin käyttöön ulkomailla kouluttautumisen jälkeen, vuonna 2006.

 

 

Ainoa vähäluiseen leukaan soveltuva menetelmä

All-on-4-implanttimenetelmällä saat pysyvät hampaat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä tekniikoilla. Perinteinen hammasimplanttihoito vaatii useita leikkauksia ja pitkiä toipumisaikoja, joten hoitojakso saattaa kestää puoli vuotta. Vaivattomalla All-on-4:lla voit saada uudet hampaat jopa kahdessa päivässä.

Lisäksi All-on-4 on ainoa implanttimenetelmä, jolla kiinteä proteesi voidaan asentaa vähäluiseen leukaan ilman luusiirteitä. Leukaluun luukato on yleinen ongelma pitkään irtoproteesia käyttäneillä. All-on-4-hoidossa taaemmat hammasimplantit asennetaan 35–45 asteen kulmaan, joten vähäinenkin luumäärä riittää.

 

 

 

Nobel Guided Surgery – ei leikkaushaavaa tai ompeleita

Jos leuoissa on riittävä määrä luuta, implantointi voidaan tehdä myös Nobel Guided Surgery -hoitomenetelmällä. Se sopii etenkin potilaille, joilla on vain osin hampaaton suu. Hoitomenetelmässä hammasimplantit asemoidaan ohjauskiskon avulla. Hoidosta ei tule leikkaushaavaa eikä ompeleita, joten hampaat ovat käyttökunnossa heti leikkauksen jälkeen.