Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Hammasimplantti – nykyaikaista osaamista

Meillä Hammasklinikka Kruunussa Tampereella on vuosien kokemus hammasimplanttihoidosta.

Hammasimplantti on titaaninen keinojuuri, jolla korvataan puuttuvan hampaan juuriosa. Kun implantti on asennettu hampaan paikalle, sen päälle kiinnitetään vielä näkyvä osa eli kruunu. Implanttihoidoista on apua kaikille, joilta puuttuu yksi tai useampia hampaita. Hammas on saattanut irrota esimerkiksi tapaturmassa tai hammas on voitu poistaa halkeamisen takia.

Meillä hammaslääkärin tekemä konsultaatio on maksuton myös implanttihoidon arvioinnissa.

”Pari vuotta sitten menetin etuhampaani ientulehduksen seurauksena. Olen perusluonteeltani iloinen, mutta tuon jälkeen en kehdannut hymyillä avoimesti. Yleensä pelkään hammaslääkärissä käyntiä, mutta varasin kuitenkin ajan Tampereen Kruunun hammaslääkärille. Hammashoito oli nopea ja kivuton, ja lopputulos onnistunut. Kiitos Kruunun henkilökunnalle hyvästä palvelusta!” -Raili, 52

 

Siirry verkkoajanvaraukseen

 

Hammasimplantti- eli keinojuurihoidot ovat erikoisalaamme

Hammasklinikka Kruunulla on vuosien kokemus ja nykyaikaisin osaaminen hammasimplanttihoidoista. Olemme asentaneet yli 6 000 hammasimplanttia vuodesta 1993 alkaen. Käytämme uusimpia menetelmiä ja tekniikoita, joiden ansiosta implanttihoidot ovat nopeita, vaivattomia ja kivuttomia.

Asennamme vain alkuperäisiä, laadukkaita ja kliinisesti testattuja Nobel Biocare -implantteja. Niillä on elinikäinen takuu ja niiden varaosien saanti on turvattu.

Digitaalisesti etukäteen suunniteltu väliaikainen kruunu voidaan kiinnittää jo implantin asentamisen yhteydessä, joten asiakkaan ei tarvitse olla implantin luutumisaikana ilman hammasta.

Hammasimplantteja pitää hoitaa kotona vähintään yhtä hyvin kuin omia hampaita ja säännölliset vastaanottokäynnit ovat tärkeitä hyvän lopputuloksen säilyttämiseksi.

 

Kiinteillä hampailla iso vaikutus elämänlaatuun

Hammasimplantit parantavat elämänlaatua monin tavoin. Toimivat ja kauniit hampaat kohottavat itsetuntoa ja estävät hankalia tilanteita. Hammasimplanttien ansiosta suun tuntoherkkyys ja toiminta sekä makuaisti ovat parempia kuin irtoproteesia käyttäessä. Implantit pysyvät kunnolla paikoillaan, joten esimerkiksi puhuessa ei tarvitse jännittää ylimääräisiä lihaksia.

Irtoproteesi tai puuttuva hammas voi aiheuttaa turhia pelkoja. Irtoproteesin käyttäjä saattaa pelätä aivastamista ja muita yllättäviä tilanteita, joissa proteesi ei aina pysy paikallaan. Vierailuilla irtoproteesi voi aiheuttaa hermoilua siitä, tarjotaanko vieraille helposti pureskeltavaa ruokaa. Lisäksi koko suulaen peittävän proteesin alle jää makuhermoja ja sylkirauhasia, mikä vaikeuttaa ruoasta nauttimista. Normaalisti ruoan pureskelu lisää syljen eritystä, mutta jos suussa on kokoproteesi, sylkeä erittyy vähän ja kunnollinen pureskelu voi olla vaikeaa. Nämä ongelmat puolestaan heikentävät ruoansulatusta.

Hammasimplantit ovat luotettava ja kestävä ratkaisu, jonka ansiosta voit syödä vapaasti jopa kovia ja tahmeita ruokia. Implantit näyttävät ja tuntuvat oikeilta hampailta, joten voit joka päivä toimia normaalisti ja hymyillä luonnollisesti.

Hammasimplanttien avulla voimme parantaa asiakkaidemme elämänlaatua monin tavoin. Toimivat ja kauniit hampaat kohottavat itsetuntoa ja estävät hankalia tilanteita. Implanttihoidot saavat yksinkertaisesti taas hymyn asiakkaan huulille.

 

Navigaatio-ohjattu 3D-kirurgia implantointiin

Meiltä Hammasklinikka Kruunusta löytyy myös X-Guide navigaatiolaite, joka ohjaa kirurgiset toimenpiteet ja mahdollistaa ihanteellisen asemoinnin tulevaa kruunua varten. Tämä on äärimmäisen tärkeää kruunun jälkihoidon ja kestävyyden kannalta. Laite mahdollistaa myös saman päivän implanttileikkaukset eikä leikkauksesta jää potilaalle leikkaushaavaa. Hammaslääkäri arvioi aina hoitosuunnitelmaa tehdessä, millä tekniikalla implantointi tehdään.

 

Hammasimplantti – ei leikkaushaavaa tai ompeleita

Jos leuoissa on riittävä määrä luuta, implantointi voidaan tehdä myös Nobel Guided Surgery -hoitomenetelmällä. Se sopii etenkin potilaille, joilla on vain osin hampaaton suu. Hoitomenetelmässä hammasimplantit asemoidaan ohjauskiskon avulla. Hoidosta ei tule leikkaushaavaa eikä ompeleita, joten hampaat ovat käyttökunnossa heti leikkauksen jälkeen.

 

Trefoil – hampaattoman alaleuan implanttihoito

Trefoil-implanttihoito on uusin vaihtoehto potilaille, joilta puuttuvat alahampaat kokonaan tai niitä on enää vähän jäljellä. Hoitomenetelmä on tehokas ja nopea. Siinä valmis titaanirunko kiinnitetään kolmella implantilla alaleukaan ja päälle valmistetaan kiinteät hampaat.

Titaanirunkoinen hammassilta on suunniteltu niin, että se sopii suurimmalle osalle potilaista.
Hoitomuotona Trefoil-tekniikka on edullisempi kuin esimerkiksi All-on-4, mutta se soveltuu ainoastaan alaleuan hoitoon. Se myös vaatii suuremman luumäärän alaleuassa. Trefoil-hoidossa yläleuan hammaskaaren purentatason pitää olla oikea.

Trefoil-implanttihoidosta on yli viiden vuoden kliiniset tutkimukset eri puolilta maailmaa.
Kiinteiden hampaiden avulla suun toiminta ja makuaisti parantuvat. Puhuessa ei tarvitse pelätä irtoavaa proteesia. Kauniit hampaat ja hymy kohottavat myös itsetuntoa huomattavasti.

Hammasklinikka Kruunu tarjoaa juuri sinun suuhusi soveltuvan, nykyaikaisen ratkaisun. Varaa aikasi hammaslääkärille implanttihoidon arviointiin, jossa hoidontarve ja -mahdollisuudet kartoitetaan. Tervetuloa osaavaan hammasimplanttihoitoon Tampereelle kauempaakin!

 

Hammasimplanttien ylläpitohoito

Päivittäisen suunpuhdistuksen lisäksi implantit tulee tarkistaa ja puhdistaa vastaanotolla noin 6 kk–vuoden välein. Jälkihoitoon kuuluu myös ikenien ja purennan tarkistus. Implanttien tarkistuksen ja puhdistuksen hoitaa asiaan erikoistunut suuhygienisti tai hammaslääkäri vastaanotollamme Tampereella.

Hammasklinikka Kruunussa on käytössä Implantsafe® -testin uusi, digitaalinen menetelmä, joka antaa tarkan numeerisen arvon sylkinäytteestä. Numeerista arvoa hyödynnetään hoidon tarpeen arvioinnissa, suunnittelussa sekä hoitotulosten arvioinnissa.

 

Implanttihoidon pakettihinnat pitävät kustannukset kurissa!

Implanttihoitojen hintoihin sisältyvät kaikki hoidon aikana tehtävät toimenpiteet ja käynnit: hoitosuunnitelma, hammaslääkärin tekemä kliininen tutkimus, röntgenkuvat, implantsafe-testi, tarvittaessa suuhygienistin käynti, implantointi sekä hampaisto. Mahdollinen hampaiden poisto ja väliaikainen hammas laskutetaan erikseen. Luun korjauksesta sekä lisäyksestä ja keinoluun käytöstä annetaan hinta erikseen.

Tutustu hinnastoomme.

 

Ajanvaraus

Soittamalla: 03 231 0100

Siirry verkkoajanvaraukseen