Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Yhteystiedot

Klinikkamme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, sillä paikallisbussit ja ratikka tuovat melkein ovelle. Läheltä löytyy myös runsaasti parkkitilaa mm. Sokoksen, P-Hämpin ja P-Frenckellin parkkihalleista. Kadunvarsipysäköinti mahdollisuuksia on myös Hallituskadulla.

Toivotamme tervetulleiksi asiakkaat kaikkialta Suomesta ja ulkomailta. Rautatieasemalta on meille suora kävelymatka. Lähistöltä löytyy lukuisia hotelleja, joihin kauempaa tulevien on helppo majoittua. Tarvittaessa voimme varata hotellimajoituksen puolestasi. Vastaanotollamme on myös potilashuone, jossa voi levätä hoito-operaation jälkeen.

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään.

Tulostettava esitietolomake

Ajanvaraus

Soittamalla: 03 231 0100

Siirry verkkoajanvaraukseen

Hammasklinikka Kruunu
Hämeenkatu 17 A, 2. krs
33200 Tampere
Puh. 03 231 0100

Aukioloajat:
Ma 08.00-20.00
Ti-ke 08.00-16.00
To 10.00–18.00
Pe 08.00-14.00

Parkkihallit:
Sokos, Hallituskatu 12
Katso kartalta >

Finnpark Hämppi, Pellavatehtaankatu 6 A
Katso kartalta >

P-Frenckell, Frenckellinaukio, Aleksis Kiven katu 14
Katso kartalta >

Potilasasiamies

Jokaisella, sekä julkisella että yksityisellä, terveydenhuollon toimintayksiköllä on nimetty potilasasiamies. Potilasasiamiehen lakisääteiset tehtävänä on neuvoa ja antaa tietoa potilaan asemasta ja oikeuksista. Potilasasiamies toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi.

Ollessaan tyytymätön saamansa hoitoon tai kohteluun, potilas voi ottaa yhteyttä terveydenhuollon toimintayksikön potilasasiamieheen ja saada neuvoa asiansa selvittämiseksi. Potilasasiamies auttaa tarvittaessa potilasta selvittämään ongelmaansa hoitopaikassa. Hän myös neuvoo ja tarvittaessa avustaa potilasta muistutuksen, kantelun tai Potilasvakuutuskeskukselle tehtävän potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä.

Hammasklinikka Kruunun potilasasiamiehenä toimii Virpi Mikkola ja hänet tavoittaa virpi@hammasklinikkakruunu.fi.

Potilasasiamiehen tehtäviin ei kuulu ottaa kantaa potilaan taudinmääritykseen tai hoidon sisältöön. Hän ei myöskään ota kantaa siihen, onko potilaan hoidossa tapahtunut hoitovahinko tai –virhe. Potilasasiamies ei tulkitse potilasasiakirjoja.