Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

All-on-4 — nopea implanttihoito hampaattomaan suuhun

Puuttuuko sinulta useimmat hampaat ylä- tai alaleuastasi? All-on-4-hoitokonsepti voi olla hyvä vaihtoehto hymysi palauttamiseen. All-on-4 -implanttihoito on nopea ja luotettava hoitomenetelmä, joka on suunniteltu uusien kiinteiden hampaiden asentamiseen hampaattomaan suuhun. Menetelmän nimi perustuu neljään keinojuureen, joiden avulla kiinnitetään kaikki ylä- tai alahampaat.

Hoitotekniikan kehitti portugalilainen hammaslääkäri Paulo Malo 1990-luvulla, ja nykyään sillä on hoidettu jo yli 250 000 potilasta eri puolilla maailmaa.

 

Ainoa vähäluiseen leukaan soveltuva menetelmä

All-on-4-implanttimenetelmällä saat pysyvät hampaat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä tekniikoilla. Perinteinen hammasimplanttihoito vaatii useita leikkauksia ja pitkiä toipumisaikoja, joten hoitojakso saattaa kestää puoli vuotta. Vaivattomalla All-on-4:lla voit saada uudet hampaat jopa kahdessa päivässä. Implanttileikkauksesta seuraavana päivänä potilas saa väliaikaisen hampaiston, joka kiinnitetään implanttien varaan. Kun implantit ovat täysin luutuneet, voidaan kiinnittää lopullinen hammassilta.

Lisäksi All-on-4 on ainoa implanttimenetelmä, jolla kiinteä proteesi voidaan asentaa vähäluiseen leukaan ilman luusiirteitä. Leukaluun luukato on yleinen ongelma pitkään irtoproteesia käyttäneillä. All-on-4-hoidossa taaemmat hammasimplantit asennetaan 35–45 asteen kulmaan, joten vähäinenkin luumäärä usein riittää.

 

Miksi valita All-on-4 -hoitomenetelmä?

Kun olet menettänyt kaikki tai suurimman osan luonnollisista hampaistasi yhdessä tai molemmissa leuoissa, vaihtoehtosi rajoittuvat yleensä joko hammasproteesiin tai hammasimplantteihin. All-on-4 -hoitomenetelmä pyrkii jäljittelemään luonnollisten hampaiden vahvuutta ja vakautta implantoimalla tekojuuret kirurgisesti suoraan leukaluuhun.

Hammasimplantit tarjoavat samanlaisen vakauden, luotettavuuden ja lujuuden kuin luonnolliset hampaiden juuret. Voit nauttia lempiruoistasi, puhua selkeästi, nauraa ja nauttia elämästäsi täysin itsevarmasti.

 

Luota osaavaan hammaslääkäriin implanttihoidossa

Hammasklinikka Kruunulla on All-on-4-implanttihoidosta ehdottomasti pisin kokemus Suomessa. Olemme hoitaneet All-on-4 -menetelmällä jo yli 400 hampaatonta potilasta 16 vuoden aikana. Henkilökuntamme on käynyt implanttihoidosta koulutuksissa Portugalissa, ja suoritamme jatkuvasti täydennyskoulutuksia.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kaikki implanttihoitoon kuuluvat työvaiheet 3D-röntgenkuvauksista hammassiltojen valmistamiseen. Sen vuoksi tunnemme potilaamme ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

 

All-on-4 Center of Excellence

Hammasklinikka Kruunulla on kunnia olla osa All-on-4 Center of Excellence -tiimiä. Tämä nimitys on ansaittu henkilöstömme todistetulla ammattitaidolla ja kokemuksella sekä aitojen Nobel Biocare -komponenttien käytöllä. Olemme ylpeitä voidessamme edustaa Tampereen All-on-4 Centers of Excellence -ohjelmassa.

All-on-4 hoitomenetelmän onnistumisprosentti on korkea. Niin kuin kaikki kirurgiset toimenpiteet, All-on-4-hoitokonsepti ei ole riskitön ja yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Vain hammaslääkäriemme tekemän konsultaation perusteella voimme määrittää henkilökohtaiset riskisi ja sen, olisiko juuri All-on-4 -menetelmä juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle ihanteellisimman ratkaisun suun terveytesi kannalta.

Seurantatutkimuksissa 95 % potilaista ilmoitti olevansa tyytyväisiä hampaidensa ulkonäköön, toimintaan ja tuntumaan. All-on-4 -hoitokonsepti on osoittanut viimeisen kahdeksan vuoden ajalta, että implanttien eloonjäämisaste on 98%.

Soita meille jo tänään ja varaa aikasi maksuttomaan implanttikonsultaatioon!