Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

All-on-4 — nopea implanttihoito hampaattomaan suuhun

Puuttuuko sinulta useimmat hampaat ylä- tai alaleuastasi? All-on-4 -implanttihoito voi olla hyvä vaihtoehto hymysi palauttamiseen. Hoito on nopea ja luotettava, se on suunniteltu uusien kiinteiden hampaiden asentamiseen hampaattomaan suuhun. Menetelmän nimi perustuu neljään keinojuureen, joiden avulla kiinnitetään kaikki ylä- tai alahampaat.

Hoitotekniikan kehitti portugalilainen hammaslääkäri Paulo Malo 1990-luvulla, ja nykyään sillä on hoidettu jo yli 250 000 potilasta eri puolilla maailmaa.

”Purukalustoni oli täydellisen remontin tarpeessa. Selailin nettiä ja sieltä löysin HAMMASKLINIKKA KRUUNUN, joka erottui muista. Soitin ja kerroin, mitä tarvitsen ja sain ajan suunnitteluun sujuvasti. Rauni tutki ja kertoi vaihtoehdoista, mitä voisi tehdä. Päädyimme ylä- ja alaleuan kiinteään implanttikantoiseen hammassiltaan. Hermanni suoritti toimenpiteen, joka oli kivuton. Etukäteen sitä kyllä jännitin. Toipuminen sujui hyvin. Haluan kiittää koko Hammasklinikka Kruunun henkilökuntaa miellyttävästä ja hyvästä hoidosta. Suuni on kunnossa ja voin taas hymyillä.” -Margit

 

Varaa aikasi maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon

 

Ainoa vähäluiseen leukaan soveltuva implanttihoito

All-on-4-implanttimenetelmällä saat pysyvät hampaat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä tekniikoilla. Perinteinen hammasimplanttihoito vaatii useita leikkauksia ja pitkiä toipumisaikoja, joten hoitojakso saattaa kestää puoli vuotta. Hoidon avulla voit saada uudet hampaat jopa kahdessa päivässä. Implanttileikkauksesta seuraavana päivänä potilas saa väliaikaisen hampaiston, joka kiinnitetään implanttien varaan. Kun implantit ovat täysin luutuneet, voidaan kiinnittää lopullinen hammassilta.

Lisäksi All-on-4 on ainoa implanttihoidon menetelmä, jolla kiinteä proteesi voidaan asentaa vähäluiseen leukaan ilman luusiirteitä. Leukaluun luukato on yleinen ongelma pitkään irtoproteesia käyttäneillä. Implanttihoidossa taaemmat hammasimplantit asennetaan 35–45 asteen kulmaan, joten vähäinenkin luumäärä usein riittää.

 

Miksi valita All-on-4 –implanttihoito?

Kun olet menettänyt kaikki tai suurimman osan luonnollisista hampaistasi yhdessä tai molemmissa leuoissa, vaihtoehtosi rajoittuvat yleensä joko hammasproteesiin tai hammasimplantteihin. Hoitomenetelmä pyrkii jäljittelemään luonnollisten hampaiden vahvuutta ja vakautta implantoimalla tekojuuret kirurgisesti suoraan leukaluuhun.

Hammasimplantit tarjoavat samanlaisen vakauden, luotettavuuden ja lujuuden kuin luonnolliset hampaiden juuret. Voit nauttia lempiruoistasi, puhua selkeästi, nauraa ja nauttia elämästäsi täysin itsevarmasti.

all-on-4

”Pitkään aikaan en voinut käyttää hampaitani kunnolla. Aina tapahtui jotain ikävää juuri silloin, kun mitään ei olisi saanut sattua. Hampaista lohkesi palasia ja kerran meni proteesikin poikki. Enää ei tarvitse pelätä hampaiden rikkumista. Kiinteät hampaat mahdollistavat esimerkiksi kovien ja tahmeiden ruokien syömisen. Myös maut ovat palanneet ruokiin ja ruokailuihin, sillä suu maistaa aikaisempaa paremmin.

Hoitosuunnitelmassa päädyttiin korvaamaan omat hampaat alaleuassa osittain ja yläleuassa kokonaan All-on-4 -tekniikkaa käyttäen. Aluksi tehtiin alapurenta valmiiksi ja hoidettiin ientulehdus. Edestä poistettiin omia hampaita, laitettiin yksi implantti taakse ja tehtiin hammassilta omien hampaiden varaan alaetualueelle. Seuraavaksi poistettiin yläleuan hampaat ja asennettiin kuusi implanttia yläleukaan, joista taaimmaiset jätettiin luutumaan puolen vuoden ajaksi. Leikkauksesta seuraavana päivänä asennettiin neljän yläleuan implantin varaan väliaikainen kiinteä hampaisto. Kun kaikki implantit olivat luutuneet puolen vuoden jälkeen, asennettiin lopullinen täyskeraaminen hammassilta implanttien varaan.

Muutama käynti riitti, koska yhdellä kerralla tehtiin mahdollisimman paljon toimenpiteitä. Kaikkiaan hoidoissa kului aikaa runsas vuosi: kesällä 2021 aloitetut toimenpiteet valmistuivat jouluun 2022 mennessä. Hoidon kuluessa tarvittiin vain yksi hampaaton vuorokausi.

Kannustan kaikkia muitakin laittamaan hampaansa kuntoon, koska sillä on vaikutusta omaan yleisterveyteen ja ihmisten hyvinvoinnin kautta koko yhteiskuntaan. Hyvä asia on sekin, että Kruunu kutsuu myöhemmin tarkastuksiin, koska niissä kannattaa käydä, eikä itse välttämättä huomaa ajan kulumista.

Nykyään uskaltaa hymyillä muille ja on kiva myös katsella itseään peilistä.”
-Pentti Jylhä

Kaikki asiakastarinat

 

Luota osaavaan hammaslääkäriin implanttihoidossa

Hammasklinikka Kruunulla on All-on-4-implanttihoidosta ehdottomasti pisin kokemus Suomessa. Olemme hoitaneet menetelmällä jo yli 400 hampaatonta potilasta 16 vuoden aikana. Henkilökuntamme on käynyt implanttihoidosta koulutuksissa Portugalissa, ja suoritamme jatkuvasti täydennyskoulutuksia.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kaikki implanttihoitoon kuuluvat työvaiheet 3D-röntgenkuvauksista hammassiltojen valmistamiseen. Sen vuoksi tunnemme potilaamme ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

 

All-on-4 – Center of Excellence

Hammasklinikka Kruunulla on kunnia olla osa All-on-4 Center of Excellence -tiimiä. Tämä nimitys on ansaittu henkilöstömme todistetulla ammattitaidolla ja kokemuksella sekä aitojen Nobel Biocare -komponenttien käytöllä. Olemme ylpeitä voidessamme edustaa Suomen Centers of Excellence -ohjelmassa.

All-on-4 hoitomenetelmän onnistumisprosentti on korkea. Niin kuin kaikki kirurgiset toimenpiteet, hoitomenetelmä ei ole riskitön ja yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Vain hammaslääkäriemme tekemän konsultaation perusteella voimme määrittää henkilökohtaiset riskisi ja sen, olisiko juuri All-on-4 -menetelmä juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle ihanteellisimman ratkaisun suun terveytesi kannalta.

Seurantatutkimuksissa 95 % potilaista ilmoitti olevansa tyytyväisiä hampaidensa ulkonäköön, toimintaan ja tuntumaan. All-on-4 -hoitokonsepti on osoittanut viimeisen kahdeksan vuoden ajalta, että implanttien eloonjäämisaste on 98%.

Ajanvaraus

Soittamalla: 03 231 0100

Siirry verkkoajanvaraukseen