Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Asiakkaat kertovat

Asiakkaiden palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Saadun palautteen perusteella olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota mahdollisimman laadukasta hammashoitoa.

Ohesta voit lukea asiakkaidemme kokemuksista.

 

 

Asiakaskommentteja:
 

”Olen pelännyt hammaslääkärissä käyntiä niin kauan kuin muistan, mutta täällä klinikalla ja teidän ammattitaitoisen ja rauhallisen henkilökunnan avulla pystyin rentoutumaan enkä enää pelkää!”

 

”Teillä saa aina hyvää ja ammattitaitoista palvelua, en voisi olla tyytyväisempi hoidon lopputulokseen ja hoitoon mitä sain. Kiitos!”

 

”Olen niin tyytyväinen uusiin hampaisiini! En ollut uskoa, että minulla voi olla näin kaunis hymy.”

 

”Luottavainen tunne tulee ammattitaitoisesta työstä ja hoidosta ja puhumisesta. Puhuminen on hyvin tärkeää, siitä syntyy luottamus. Täällä tiedetään, mitä tehdään, ja potilaskin tietää.”

 

”Kaikki tuntuu toimivan hyvin heti siitä lähtien, kun astuu ovesta. Hymyä tuntuu piisaavan. Olen kyllä ollut ihan älyttömän tyytyväinen asiakaspalveluun.”

 

”Minä huomasin heti, että hammaslääkäri on todellinen ammattimies. Hän ajatteli minua kokonaisuutena.”

 

”Minä sain hyvän kuvan tuosta Kallialasta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän oli niin rauhallinen ja vastasi kaikkiin kysymyksiini, kuten pitääkin. Minulle tuli suuri luottamus teihin.”

 

”Teillä ainakin hammaslääkäripelko on mennyt ohi!”

 

”Täällä henkilökunta suhtautuu erittäin miellyttävästi ihmisiin.”

 

”Pidän tästä talosta (Commerce). Talo on kaunis ja teidän Kruunu-nimennekin on kiva. Tässä talossa on äärettömän rauhallinen ja kiva ympäristö.”

 

”Tämä vastaanotto on ihan ihana!”

 

”Sanon ihan rehellisesti, etten parempaa ole ikinä kokenut. Täällä oli jotain sellaista, joka rauhoitti. Minä olen ollut hammaslääkärikammoinen.”

 

”Olen palveluun kauhean tyytyväinen. Olen niin kiitollinen teille kaikille – nämä hampaat ovat niin ihanat.”

 

”Tiedättekö, mihin hän ensimmäisenä kiinnitti huomion? Hän huomasi minun kauniit hampaani. Silloin ajattelin, ettei tullut turhaan laitettua näitä hampaita.”

’’Voin suositella hoitoa kenelle vain.’’

’’Olin potilaana 17.1. aloitetussa implanttihoidossa uudella menetelmällä ja kokemukseni oli erittäin positiivinen. Hoito oli hyvää ja sain kaiken tarvitsemani tuen hoitohenkilökunnalta. Kipua en operaatiossa tuntenut lainkaan. Voin suositella hoitoa kenelle vain, hyvät hampaat ovat tärkeä osa elämääni.’’

Ilpo Konttinen

''Koko hoito oli kokonaisuudessaan miellyttävä''

”Aloitin 15 viikkoa kestävän Invisalign -hoidon lämminhenkisessä Hammasklinikka Kruunussa. Tämä mahtava yhteistyö alkoi kesällä 2019, ja taltionkin someeni kesällä Invisalign -matkaani. Alahampaani suoristuivat kauniisti yhteen riviin yllättävänkin nopeasti, ja muutenkin koko hoidon kestosta ja helppoudesta olin postiviisesti yllättynyt.

Ylähampaisiini lähdettiin toteuttamaan pientä korjausta ja näin saatiinkin kulmahampaat kauniisti suoristettua sekä kulmahampaiden kiertoa kevennettyä. Koko hoito oli kokonaisuudessaan miellyttävä ja suosittelen prosessia lämpimästi. Tietenkin haluan vielä mainita, kuinka ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta Hammasklinikka Kruunussa piti minusta ja hampaistani huolta! Kiitos! :)”

Anniina

''Hämmästyksekseni vuodet vaihtuivat 11 viikkoon!''

”Minua on aina vaivanneet vinot hampaani. Harmittelin useita vuosia, etten ollut saanut mahdollisuutta oikoa hampaitani lapsena. Nyt aikuisiällä hammasrautojen usean vuoden käyttö tuntui mahdottomalta ajatukselta. Kuultuani Invisalign hoidosta, varasin konsultaation.

Hämmästyksekseni vuodet vaihtuivat 11 viikkoon! Koko prosessi oli hyvin sujuva ja vaivaton. Tietämättä hoidosta useat ihmiset ovat ensimmäistä kertaa elämässäni kehuneet hampaitani ja hymyäni. Olenkin panostanut nyt entistä enemmän ylpeänä hampaideni huoltoon ja hyvinvointiin. Olen uskomattoman onnellinen lopputuloksesta!”

Jussi

''Ihan mahtava hoito!''

”Minulla on ollut aina ahtautta hampaissani, jonka seurauksena hampaani ovat olleet vinossa ja epäsymmetriset. Olen monesti vältellyt esimerkiksi hymyilemistä tai suu auki nauramista.

Aloitin Invisalign-oikomishoidon Kruunulla tammikuussa 2019. Ensimmäisellä käynnillä hampaisiini laitettiin kiinnikkeet, jotka pitävät muotit paikoillaan paremmin sekä hiottiin muutamasta hampaan välistä tilaa hampaille liikkua. Käynnin aikana sain myös itselleni neljät muotit mukaan kotiin, jotka vaihdan aina viikon välein seuraaviin muotteihin. Seuraavalla käynnillä sain taas lisää muotteja mukaani.

Nyt hoitoni on valmis ja hampaani ovat kauniisti rivissä! Hoitoni kesti kokonaisuudessaan vain 14 viikkoa. En voisi olla tyytyväisempi, muotit todella olivat huomaamattomat enkä tuntenut juurikaan kipua hoidon aikana. Oikomismuotit eivät häirinneet normaalia elämääni millään tavalla! Ihan mahtava hoito!”

Inari

''Nyt kelpaa hymyillä suoralla hammasrivillä!''

”Hampaani ovat aina olleet ahtaat ja siitä syystä vinot, joten kun kuulin Invisalign hoidosta Kruunussa, en epäröinyt hetkeäkään. Yhteistyö Hammasklinikka Kruunun kanssa oli helppoa ja mutkatonta ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Hoidon aluksi näin suunnitelman, kuinka hampaani tulevat suoristumaan viikko viikolta sekä sain ohjeet, kuinka kalvojen kanssa toimia.

Sitoutumista se vaati, mutta nopeasti tottui hampaidenhoitorutiineihin ja 15 viikkoa, jonka hoitoni kesti, meni nopeasti. Kuukauden välein kävin tarkastuksissa, joissa katsottiin, että hampaat ovat liikkuneet kuten pitää ja sain aina kuukauden edestä kalvoja kotiin. Hammaslääkäri Pauliina ja suuhygienisti Leena olivat super ammattilaisia ja käynnit eivät edes tuntuneet hammaslääkärikäynneiltä. Välillä oli niin hauskaa, että potilaalla ei meinannut suu pysyä auki. Hoito oli lähes kivuton sekä huomaamaton. Elämäni paras päätös oli lähteä Invisalign- hoitoon mukaan. Nyt kelpaa hymyillä suoralla hammasrivillä!”

Milla

''Nyt kelpaa hymyillä!''

”Kun kuulin Invisalign-oikomishoito mahdollisuudesta, en epäröinyt hetkeäkään lähteä siihen mukaan. Hampaani ovat aina olleet epäsymmetriset, joka on aina vaikuttanut esimerkiksi siihen miten hymyilen. Kun näin hoidon alussa tehdyn suunnitelman ja kuvan lopputuloksesta olin heti todella innoissani.

Aloitin hoidon Hammasklinikka Kruunulla tammikuussa 2019 ja se kesti minulla yhteensä 20 viikkoa. Sain ensimmäisellä kerralla neljät muotit mukaani, joita vaihdeltiin aina viikon välein. Kuukauden välein kävin tarkistuskäynnillä ja hakemassa uudet muotit Kruunulta. Hoito vaati sitoutumista ja hieman totuttelua aluksi, mutta missään vaiheessa ei ollut mitään ongelmia ja kaikki sujui loistavasti.

Hoitoni oli valmis kesällä 2019. Muotit olivat todella huomaamattomat ja pientä kipua tuntui vain muottien vaihdon yhteydessä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja onnellinen että lähdin tähän mukaan. Nyt kelpaa hymyillä!”

Mikael

’’Hampaiden valkaisu kruunasi hymyni.’’

’’Olen aina pitänyt hyvää huolta hampaistani ja suun terveys on minulle hyvin tärkeää. Olen käynyt useissa paikoissa hoidattamassa hampaitani ja koen, että Kruunussa tarpeeni on otettu parhaiten huomioon.

Kruunussa minulle on tehty paikkaushoitoja ja viisaudenhampaan poisto sekä suuhygienistien suorittamia hampaiden puhdistuksia. Hampaiden valkaisu kruunasi hymyni. Jokaisen hoitokerran jälkeen olen kokenut, että minut on otettu yksilönä huomioon, eikä hoitoja ole tehty vain liukuhihna meiningillä.

Kruunun rauhallinen ja kiireetön tunnelma, yhdistettynä ihanaan henkilökuntaan saa aina mielen rauhoittumaan. Hoidot tehdään perusteellisesti siten, ettei mitään jää hampaankoloon.”

Fanny

’’Uusi, valkoinen hammas oli minulla jo samana päivänä.’’

”Kun olin lapsi, toinen etuhampaistani kuoli ja tummui pysyvästi. Kuollutta hammasta yritettiin valkaista ja hoitaa eri menetelmin, mutta sen väriä ei saatu muuttumaan. Hampaan tumma väri häiritsi minua vielä aikuisiälläkin ja se vaikutti itsevarmuuteeni.

Päätin lähteä selvittämään vaihtoehtoja hampaani suhteen. Kävin usealla eri hammasklinikalla, joissa minulle painotettiin, että lopputulos tulisi aina erottumaan omien hampaideni joukosta.

Kuulin Kruunusta ensimmäisen kerran isoisältäni, jolla on pitkä historia Kruunun asiakkaana. Hän on ollut aina erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.

Päätin ottaa yhteyttä Hammasklinikka Kruunuun ja selvittää, mitkä olivat vaihtoehdot kuolleen hampaan suhteen. Hammaslääkäri kertoi minulle keraamisesta kruunusta, joka voitaisiin tehdä hampaan päälle. Hermanni vakuutti minut hoidon onnistumisesta. Uusi, valkoinen hammas oli minulla jo samana päivänä.

Eroa kruunun ja oman hampaani välillä ei huomaa, sekä materiaalin laadukkuus on saanut myöhemmin kehuja myös muilta hammaslääkäreiltä. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen!”

Jussi, 27

"En olisi uskonut, että hampaani voidaan korjata"

”Kun tulin ensimmäistä kertaa Kruunuun hoitosuunnitelman tekoon, pidin hampaistoani korjauskelvottomana. Kaikki hampaani olivat melkein poiskuluneet, murtuneet ja lohkeilevat. Kun hymyilin, näytin örkiltä Sormusten herra -elokuvasta.

Yllätyksekseni hammaslääkäri Hermanni Kalliala sanoi, että tilanne on vielä mahdollista pelastaa, koska hampaiden juuret ja luu ja olivat vielä riittävässä kunnossa. Ensimmäisellä käynnillä otettiin välittömästi 3D- ja muut röntgenit, lääkäri teki hoitosuunnitelman ja tarkan kustannusarvion.

Tämä oli erittäin vaativa hoito, joka vaati valtavasti osaamista ja työtä. Hammaslääkärin lisäksi anestesialääkäri ja ryhmä hammashoitajia olivat mukana prosessissa.

Nopeasti, kahdella pitkän päivän hoitokerralla, reilun kahden viikon välein, hampaat oli korjattu. Ensimmäisellä kerralla rikkinäiset hampaat kuorittiin, ja leuoista otettiin tarkat mallit. Tarvittavat juurihoidot tehtiin. Sain tilapäiset hampaat, eikä minun missään vaiheessa tarvinnut olla kokonaan ilman hampaita. Toisella kerralla uudet hampaat asennettiin. Tämän lisäksi oli jälkitarkastus. Anestesian (joka minusta oli välttämätön) ansiosta hoito oli kivuton. Vaikka muistan tapahtumat, aika meni nopeasti. Mitään komplikaatioita tai särkyä ei jälkeenpäin ollut. Otin vain yhden ibuprofeenin ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Tulokset olivat loistavia. Nyt minulla on hyvät hampaat ja uskallan taas hymyillä. Hengitykseni ei haise ja tunnen itse oloni paljon paremmaksi.

Vaikka tällaiset isot hoidot ovat kalliita, ne ovat joskus välttämättömiä. Mielestäni hammasklinikka Kruunu on yksi parhaita paikkoja tekemään vaativia implanttihoitoja. Koin, että sain parhaan mahdollisen hoidon, kohtuullisin kustannuksin. Kannatti lentää USA:sta Tampereelle tätä varten.”

-Pekka

"Hammashoito oli nopea ja kivuton"

”Pari vuotta sitten menetin etuhampaani ientulehduksen seurauksena. Olen perusluonteeltani iloinen, mutta tuon jälkeen en kehdannut hymyillä avoimesti.

Yleensä pelkään hammaslääkärissä käyntiä, mutta varasin kuitenkin ajan Kruunun hammaslääkärille. Hammashoito oli nopea ja kivuton, ja lopputulos onnistunut. Kiitos Kruunun henkilökunnalle hyvästä palvelusta!”

-Raili, 52

"Hammaslääkärikäynnistä jäi hyvä mieli"

”Hammasklinikka Kruunu pelasti tilanteen, kun hampaastani lähti paikka kesken työpäivän. Sain ajan jo seuraavalle päivälle. Kiitos hyvästä palvelusta ja ripeydestä. Hammaslääkärikäynnistä jäi hyvä mieli. Suosittelen Kruunua muillekin.”

-Kari, 46

"Elämänlaatuni on kohentunut"

”Minulle tehtiin vuonna 2007 leikkausoperaatio, jossa sain yläleukaani kiinteät proteesit neljällä implantilla. Yllätyin positiivisesti leikkauksen kivuttomuudesta. Leikkauksen tehnyt Hermanni Kalliala lupasi minulle kivuttoman toimenpiteen, ja sitä se olikin. En tarvinnut ollenkaan kipulääkkeitä , leikkauksen jälkeen ei tullut tulehduksia tai muita komplikaatioita, ja jälkihoitokin meni täysin kivutta.

Yläleuan ja proteesin jälkihoitona on riittänyt käynti suuhygienistillä kerran vuodessa. Suosittelen vastaavaa hoitoa kaikille, jotka haluavat eroon irrotettavista proteeseista. Elämänlaatuni on kohentunut, ja olen kiitollinen Hermannille hänen taidokkaasti tekemästään työstään.”

-Helena K.

"Olen ylpeä uusista hampaistani"

”Jo monta vuotta Hermanni Kallialan asiakkaana käydessäni on ollut täysi luottamus Hermannin ja Kruunun henkilökunnan osaamiseen. Palvelu on osaavaa, aina ystävällistä ja avuliasta, vaikka olenkin tällainen tavallinen vanha mummu.

En ole koskaan jännittänyt hammashoitoja, koska luottamus on ollut luja sekä hammaslääkärin että hammashoitajien suhteen. Vastaanotto ja laitteet ovat ajanmukaisia, ja siisteys ja huolellisuus korkeatasoisia. Kiitän hammashoidosta, uusista hampaistani olen hyvin ylpeä.”

-Hely, 74

"Toimenpide oli positiivinen yllätys"

”Olen kammoksunut hammaslääkärillä käyntiä niin kauan kuin muistan. Olen mennyt hammaslääkäriin vain pakon edessä, ja hoidot olen lopettanut aina kesken heti, kun akuutista vaivasta on selvitty. Keväällä 2009 ”pikafikseistä” ei enää ollut apua, ja minun oli mietittävä kokonaisvaltaista hammasremonttia.

Löysin netistä Hammasklinikka Kruunun, rohkaisin mieleni ja soitin. Tähän käänteentekevään puheluun vastasi ystävällinen Virpi, joka jo puhelimessa rauhoitti mieltäni ja vakuutti, etten ole ainoa hammaslääkärikammoinen maailmassa. Sain nopeasti ajan ja keskusteltuani Hermanni Kallialan kanssa tiesin, että olin muutoksen edessä: Halusin sitoutua hoitoon, mitä se toisikaan tullessaan.

Koko prosessin ajan tunsin olevani ammattitaitoisissa käsissä, ja itse toimenpide oli lopulta positiivinen yllätys: ei kipuja, ei turvotusta, eikä mustelmia. Siitä alkoi ”uusi elämä”, käyntejä ja sovituksia klinikalla oli tosin vielä useita. Kertaakaan käyntiä ei kuitenkaan tarvinnut pelätä!

Halpaahan tämä ”lysti” ei ollut, mutta ehdottomasti joka euron arvoista. Ja olinhan jo varmaankin ”säästänyt” saman verran elämäni varrella välttelemällä hammaslääkärikäyntejä! Hammasklinikka Kruunun koko henkilökunta tuli prosessin aikana tutuksi. Kiitos Hermanni, Rauni, Hanna, Tiina, Airi ja Virpi, olette huipputiimi!”

-Mirja

.