Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Hammashoito – monipuolista ja asiantuntevaa

Hammasklinikka Kruunu on yksilöllinen hammaslääkäri Tampereen keskustassa. Meiltä saat nykyaikaista hammashoitoa ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Palveluihimme kuuluu hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hammastarkastuksesta hampaiden valkaisuun. Erikoisosaamisalaamme ovat implanttihoidot ja esteettinen hammashoito. Lisäksi klinikaltamme saat nykyaikaiset kuvantamispalvelut, joiden avulla saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos.

  • Hampaiden hyvinvointi on olennainen osa suun ja hampaiden hyvinvointia. Suun terveys vaikuttaa merkittävästi yleisterveyteen ja siksi olisi erittäin tärkeää huolehtia hampaiden omahoidosta ja säännöllisistä käynneistä hammaslääkärin vastaanotolla.
  • Kaikki hammaslääkärimme, suuhygienistimme sekä hammashoitajamme ovat alansa ammattilaisia. Meillä Kruunussa saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Olemme täällä sinua varten.
  • Panostamme ennen kaikkea asiakkaidemme hyvinvointiin ja yksilölliseen palveluun. Moni pelkää hammaslääkärillä käyntiä aivan suotta, ja ystävällisellä palvelulla haluamme karkottaa ne loputkin pelot.

Nykyaikainen hammashoito on nopeaa ja kivutonta

Moni välttelee hammashoitoa, koska hammaslääkärillä käynti koetaan vaivalloiseksi ja epämiellyttäväksi. Myös hammaslääkäripelko on varsin yleistä. Siksi olemme erikoistuneet nykyaikaisiin menetelmiin, jotka ovat mahdollisimman nopeita, vaivattomia ja kivuttomia.

Iso osa hoidoista voidaan toteuttaa vain yhdellä tai kahdella hoitokerralla. Myös toipumisjaksot ovat erittäin lyhyitä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Älä siis suotta laiminlyö hampaidesi hoitoa, vaan varaa aika Kruunusta.

Implanttihoitojen lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. kaikki protetiikka, irtoproteesit, keraamiset kruunut ja täytteet, sillat, paikkaushoidot, hampaiden tehovalkaisu, ienhoidot sekä muut suuhygienistin palvelut. Käytössämme on myös 3D-hammasröntgen, jonka ansiosta diagnosointi on aiempaa nopeampaa ja täsmällisempää.

Tarvittaessa käytettävissä on myös anestesialääkäri. Klinikalla on myös lepohuone, jossa voi olla rauhassa toimenpiteen jälkeen.

Ajanvaraus

Soittamalla: 03 231 0100

Siirry verkkoajanvaraukseen

hammasimplanttihoidot

Hammasimplanttihoidot

Hammasimplantilla voidaan korvata yksittäisiä puuttuvia hampaita tai myös täysin hampaaton ylä- tai alaleuka. Hammasimplanttihoidoista on apua kaikille, joilta puuttuu yksi tai useampia hampaita. Implanttihoidon etuna on luonnollisuus, toiminnallisuus sekä kestävyys.

Lue lisää

invisalignoikomishoito

Invisalign-oikomishoito

Suorat hampaat ovat kauniin hymyn perusta. Hanki unelmiesi hampaat lähes huomaamattomilla oikomiskalvoilla!

Lue lisää

hammaskruunu

Hammaskruunut ja -sillat

Täydellisesti istuvat, luonnollisen näköiset ja erittäin kestävät keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit jopa yhdellä hoitokerralla.

Lue lisää

hampaidenvalkaisu

Hampaiden valkaisuhoidot

Säihkyvän valkoinen hymy hampaiden valkaisuhoidon avulla. Tutustu meillä saatavilla oleviin valkaisuhoitoihin tai varaa aikasi suuhygienistille maksuttomaan valkaisukonsultaatioon!

Lue lisää