Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Nykyaikainen hammashoito on nopeaa ja kivutonta

Moni välttelee hammashoitoa, koska hammaslääkärillä käynti koetaan vaivalloiseksi ja epämiellyttäväksi. Myös hammaslääkäripelko on varsin yleistä. Siksi olemme erikoistuneet nykyaikaisiin menetelmiin, jotka ovat mahdollisimman nopeita, vaivattomia ja kivuttomia.

Iso osa hoidoista voidaan toteuttaa vain yhdellä tai kahdella hoitokerralla. Myös toipumisjaksot ovat erittäin lyhyitä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Älä siis suotta laiminlyö hampaidesi hoitoa, vaan varaa aika Kruunusta.

Implanttihoitojen lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. kaikki protetiikka, irtoproteesit, keraamiset kruunut ja täytteet, sillat, paikkaushoidot, hampaiden tehovalkaisu, ienhoidot sekä muut suuhygienistin palvelut. Käytössämme on myös 3D-hammasröntgen, jonka ansiosta diagnosointi on aiempaa nopeampaa ja täsmällisempää.

Tarvittaessa käytettävissä on myös anestesialääkäri. Klinikalla on myös lepohuone, jossa voi olla rauhassa toimenpiteen jälkeen.

Meillä käy myös Pirkkalan kunnan ja Nokian kaupuingin palvelusetelit. Lue tästä lisää hammashoidosta palvelusetelillä.

Hammasimplanttihoidot

Irtoproteesin tai puuttuvien hampaiden tilalle pysyvät hampaat kivuttomasti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Invisalign-oikomishoito

Suorat hampaat ovat kauniin hymyn perusta. Hanki unelmiesi hampaat lähes huomaamattomilla oikomiskalvoilla!

Lue lisää

Hammaskruunut ja -sillat

Täydellisesti istuvat, luonnollisen näköiset ja erittäin kestävät keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit jopa yhdellä hoitokerralla.

Lue lisää

Hampaiden valkaisuhoidot

Säihkyvän valkoinen hymy hampaiden valkaisuhoidon avulla.

Lue lisää