Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Hammasklinikka Kruunusta saat kattavaa ja asiantuntevaa hammashoitoa varsin nopeallakin aikatauluilla. Saat meiltä monipuolisesti niin hammasimplantit, irtoproteesit, keraamiset kruunut ja -täytteet, sillat, paikkaushoidot, hampaiden poistot, hampaiden laservalkaisut sekä suuhygienistin palvelut. Klinikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella. Tervetuloa!
 

Nykyaikaiset menetelmät takaavat laadukkaan ja kivuttoman hammashoidon

Moni välttelee turhaan hammashoitoa, koska hammaslääkärillä käynti koetaan vaivalloiseksi ja epämiellyttäväksi. Myös hammaslääkäripelko on varsin yleistä. Olemme erikoistuneet nykyaikaisiin menetelmiin, jotka takaavat mahdollisimman nopean, vaivattoman ja kivuttoman hammashoidon.

Iso osa hoidoista voidaan toteuttaa vain yhdellä tai kahdella hoitokerralla. Myös toipumisjaksot ovat erittäin lyhyitä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Älä siis suotta laiminlyö hampaidesi hoitoa, vaan varaa aika Kruunusta »
 

Keinojuuri- eli implanttihoidot

Irtoproteesin tai puuttuvien hampaiden tilalle pysyvät hampaat kivuttomasti ja vaivattomasti.  Hammasimplantilla tehdään leukaan implantin avulla ns. keinojuuri, johon luutumisen jälkeen voidaan asentaa esimerkiksi kokoproteesi, kruunu tai silta. Hammasimplantti on varsin järkevä ratkaisu, sillä jo yksikin puuttuva hammas voi aiheuttaa luukatoa ja purentavikoja. Tutustu lisää hammasimplantteihin »
 

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-oikomishoitomenetelmä on huomaamaton ja hellävarainen, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-menetelmän avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla. Tutustu lisää Invisalign-oikomishoitoon.
 

Cerec-kruunut ja -täytteet

Cerec-järjestelmän avulla saat täydellisesti istuvat, luonnollisen näköiset ja erittäin kestävät keraamiset kruunut ja täytteet jopa yhdellä hoitokerralla. Keraaminen täyte tai kruunu ei kellastu ja muistuttaa erittäin paljon omaa hammasta.
 

3D-hammasröntgen

Käytössämme on myös 3D-hammasröntgen, jonka ansiosta diagnosointi on aiempaa nopeampaa ja täsmällisempää. Tarkat 3D-hammasröntgen kuvat kallosta ja leuasta auttavat merkittävästi hammashoidon suunnittelussa.  3D-röntgenkuvat ovat ensiarvoisen tärkeitä implanttihoitojen suunnitellussa.
 

Hampaiden paikkaukset

Teemme perushammashoitoa, kuten hampaiden paikkauksia, miellyttävästi ja ammattitaidolla. Nykyaikaiset menetelmät ja vankka asiantuntemus, tekevät hampaiden hoidosta nopeaa ja kivutonta. Hampaiden paikkaukset kannattaa tehdä ajoissa, jotta hammas ei pääse tulehtumaan. Reiän ollessa suuri, voidaan hammaspaikkaus tehdä keraamisesti, jolloin paikkauksesta tulee erittäin vahva.
 

Hammasproteesit

Puuttuuko hammasrivistöstäsi hampaita? Hammasprotetiikalla puuttuvat hampaat voidaan korvata. Irtoproteesin lisäksi mahdollisuutena ovat sillat ja implanttikantoiset vaihtoehdot. Hammasimplantti myös ehkäisee luukatoa, jota tapahtuu hampaan menetyksen jälkeen.
 

Juurihoidot

Juurihoidon tavoitteena on hoitaa hampaan ytimen tulehdusta. Juurihoito vaatii yleensä kahdesta kolmeen hoitokertaa, jotta hampaan ydin parantuisi.
 

Hampaiden poistot

Joskus päädytään siihen, että hampaan poisto on välttämätöntä. Hampaiden poisto alkaa huolellisella suunnittelulla, eli hammasröntgenissä todetaan hampaan ja juurten tilanne. Poistettavan hampaan korvaamiseksi on monia erilaisia ratkaisuja, joita asiantunteva hammaslääkärimme ehdottaa.
 

Hammashoito pelkopotilaille

Oletko pelkopotilas? Onko hammashoidostasi vierähtänyt jo tovi? Hyvinvoinnin ja terveyden kannalta on tärkeää, että myös hampaasi ovat kunnossa. Me täällä Hammasklinikka Kruunussa olemme perehtyneet pelkopotilaiden hammashoitoon ja osaamme ottaa Sinut vastaan miellyttävällä otteella. Tarvittaessa toimenpiteisiin on saatavilla rauhoittava esilääkitys. Joskus pelko voi kasvaa ylitsepääsemättömäksi, jolloin käytössäsi on myös anestesialääkäri. Tällöin hammashoito tapahtuu vaivattomasti sedaatiossa. Korostamme kuitenkin aina, että nykyaikainen hammashoito puudutusmenetelmineen on nopeaa ja kivutonta.

Voit aikaa varatessasi kertoa olevasti pelkopotilas. Näin tiedämme jo etukäteen, että tarvitset erityistä huomiota tilanteessa. Voit myös vastaanotolle tullessasi kertoa huolenaiheista ja erityisistä jännitystilanteista hammaslääkärissä.
 

Esteettinen hammashoito

Meiltä saat kattavat esteettisen hammashoidon palvelut kuten paikkaukset, hampaiden laservalkaisut ja proteettiset hoidot. Lue esteettisestä hammashoidosta lisää »
 

Varaa hammashoitosi tästä – tervetuloa Tampereelle kauempaakin!

Tamperelainen Hammasklinikka Kruunu on Sinun auttava hammaslääkärisi. Monipuolisten palvelujen ja asiantuntevien hammaslääkäreidemme luokse tullaan mielellään myös kauempaakin. Niin pitkämatkalaiset kuin läheltä tulevat voivat viivähtää hetken viihtyisässä ja rauhallisessa lepohuoneessamme. Varaa aikasi hammashoitoon »