Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Showroom

 

Showroom palvelee teitä lyhennetyillä aukioloajoilla poikkeustilanteen vuoksi:

Ma suljettu
Ti 10.00-16.00
Ke 10.00-16.00
To 11.00-17.00
Pe suljettu

Poikkeuksena tähän, Showroom on suljettuna torstaina 9.4.

Verkkokauppamme on kuitenkin auki 24/7 jos tarvitset hampaiden omahoidon tuotteita ja tilauksia toimitetaan edelleen normaaliin tapaan.

 

Yhteystiedot

Sähköposti:   info@kruunushowroom.fi
Puhelin:         045 150 9439
 

Kruunu Showroom on Hammasklinikka Kruunun uusi erikoishammashoitoja esittelevä tila, jossa pääset maksutta tutustumaan uusiin, mullistaviin hoitomenetelmiin. Asiantuntevan henkilökunnan kanssa voit keskustella erilaisista vaihtoehdoista ja hoitomenetelmistä. Showroomissa on esillä myös paljon erilaisia malleja eri hoitomuodoista.

Showroomiin voit tulla aina ilman ajanvarausta ja maksutta! Tervetuloa tutustumaan hoitomenetelmiin ja kysymään mieltä askarruttavista asioista, vaikka kahvikupin äärellä. Showroom sijaitsee klinikkamme alapuolella katutasossa, osoitteessa Hämeenkatu 17 C.

Meiltä löydät myös laadukkaat hampaiden hoitotuotteet juuri Sinulle! Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun tarpeillesi sopivat tuotteet tukemaan hampaidesi terveyttä.

Järjestämme mielellämme myös erilaisia tilaisuuksia ryhmille suun ja hampaiden terveyteen ja hoitoon liittyen. Mikäli kiinnostuitte ottakaa yhteyttä sähköpostitse info@kruunushowroom.fi tai soittamalla 045 150 9439.

Lämpimästi tervetuloa!