Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Playsafe hammassuojat

Useissa urheilulajeissa on mahdollisuus saada päähän kohdistuvia iskuja, joista voi aiheutua joskus ikävääkin jälkeä. Hammassuojan antamalla suojalla voidaan lieventää ja usein myös estää vakavammat vauriot niin hampaissa mutta myös esimerkiksi leukaluussa.

Playsafe hammassuojat istuvat täydellisesti ja antavat urheilijan hampaille ja niiden juurille parhaan mahdollisen suojan mitä markkinoilta löytyy. Playsafe Triple ja Playsafe Triple Light soveltuvat mihin tahansa urheilulajiin. Suoja tehdään yksilöllisesti pelaajan suusta otettavien jäljennösten mukaan omassa hammaslaboratoriossamme.

Hammassuoja pysyy hyvin paikoillaan, ei paina, on miellyttävä käyttää ja sallii melko vapaan suuhengityksen. Suojat ovat materiaaliltaan etyyli-vinyyli-asetaattia (EVA). Materiaali ei sisällä allergisoivia aineita. Edistykselliset Playsafe Triple -hammassuojat tehdään yhdestä kolmikerroksisesta levystä. Kahden pehmeän kerroksen välissä on kova, suojaa antava kerros.

Hammassuojia varten tarvitaan kaksi hoitokäyntiä vastaanotolla. Ensimmäisellä hoitokäynnillä hampaista otetaan jäljennökset, jonka jälkeen hammaslaboratoriomme voi jäljennösten perusteella valmistaa hammassuojat. Toisella hoitokäynnillä sovitetaan hammassuojat suuhun ja varmistetaan, että suoja on mukava käyttää.

 

Hammassuojan tehtävät

  • Suojaa hampaita, hampaiden juuria, pehmytkudoksia ja leukaluuta suorilta teräviltä iskuilta.
  • Jakaa iskuvoiman tasaisesti läpi hammassuojan.
  • Suojaa leukaniveliä sekä niskaa tärähdyksiltä.
  • Vaimentaa iskuista johtuvaa tärähdystä, joka lieventää aivotärähdyksen mahdollisuutta.

Meiltä saat Playsafe hammassuojan haluamassasi värissä. Kysy vastaanotollamme lisää saatavilla olevista värivaihtoehdoista!

Jääkiekossa kasvojen alueelle tulee usein iskuja, joiden takia hyvät hammassuojat ovat ehdottoman tarpeelliset, ja siksi Tapparan liigajoukkuekin luottaa myös meidän valmistamiin Playsafe hammassuojiin.

Ajanvaraus

Soittamalla: 03 231 0100

Siirry verkkoajanvaraukseen