Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Hammaslaboratorio

Hammasklinikka Kruunulla on oma hammaslaboratorio vastaanoton yhteydessä. Tämä mahdollistaa hoitojen nopeamman aikataulun sekä asiakasystävällisemmät hinnat. Hammasklinikalla asioidessasi saat käyttöösi kaikki palvelut saman katon alla!

Jokainen Kruunu Hammaslaboratorion valmistama hammas on meidän ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama tilaustyö, jossa näkyy huippuammattilaisen kädenjälki. Jokaisella työvaiheella ja siveltimenvedolla on tarkoituksensa, joka vie työtä kohti haluttua lopputulosta. Toimintamme tavoite on tehdä kauniita ja asiakkaan toiveiden mukaisia hampaita, joka näkyy asiakkaan hymyssä. Täältä pääset katsomaan kuvia meillä tehdyistä hammashoidosta.

 

Hammaslääkäreille

Tarjoa asiakkaillesi vain parasta ja modernia hammaslaboratoriopalvelua!

Kruunun Hammaslaboratorio tarjoaa hammaslääkäreille monipuoliset hammastekniset palvelut. Palveluihimme kuuluvat muun muassa  kiinteä protetiikka, keraamiset täytteet, laminaatit ja kruunut, implantteihin kiinnitettävät kruunut ja muut implanttityöt. Lisäksi meiltä saat purentakiskot, PlaySafe -hammassuojat, valkaisulusikat sekä kipsimallit.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!