Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Henkilöstö

Kruunulaiset esittäytyvät

Hammasklinikka Kruunussa sinua palvelee osaava ja omistautunut henkilökunta. Täällä voit tutustua meihin jo ennen klinikalle saapumista.

Hermanni Kalliala

HLL
suukirurgiset toimenpiteet
keinojuuri- eli implanttihoito
esteettinen/proteettinen hoito
perushammashoito

“Olen kotoisin Ylihärmästä. Yrittäjyys ja kunnioitus käsityötaitoihin ovat olleet minulle aina lähellä sydäntä. Kouluttautuminen ja ajatuksien hakeminen muualta auttaa oman työn kehittämisessä. Uskon, että tästä on hyötyä potilaillemme ja toki se tekee myös oman työn mielekkäämmäksi.”

Rauni Kalliala

HLL
keinojuuri- eli implanttihoito
esteettinen/proteettinen hoito
perushammashoito
Invisalign-oikomishoito

“Olen kotoisin Tampereelta. Jo 5-vuotiaana päätin, että minusta tulee hammaslääkäri, enkä ole katunut. Jokainen päivä on erilainen, työssä on paljon haasteita ja aina voi kouluttautua lisää. Perheyrityksessä toimiminen on mukavaa.”

Hanna Lähteenmäki

Suuhygienisti
Kliininen asiantuntija

“Olen tiimimme suuhygienisti. Päiväni täyttyvät hampaiden puhdistuksilla, valkaisuilla ja implanttihoidoilla. Tulin Kruunuun suoraan koulusta vuonna 2001. Työnkuvani on muuttunut yhä mielenkiintoisemmaksi ja aamuisin tulen innolla toiseen kotiini. Tervetuloa saamaan yksilöllistä hammashoitoa!”

Leena Taavitsainen

Suuhygienisti

”Olen uusin lisäys Hammasklinikka Kruunun tiimiin, työt aloitin vuoden 2014 loppupuolella. On ilo oppia ja työskennellä tiiviisti kokeneiden ammattilaisten kanssa. Työnkuvaani kuuluvat kaikki tavanomaiset suuhygienistin työtehtävät sekä paljon muuta. Työni Kruunussa on monipuolista ja mielenkiintoista!”

Tiina Vilppo

Hammashoitaja

“Olen Tiina Ylöjärveltä ja olen ollut alusta asti mukana Kruunun tiimissä. Alalle ajauduin vähän ”puolivahingossa”, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani. Joka aamu on mukava tulla töihin, koska siellä odottavat loistavat työkaverit ja motivoiva työni.”

Airi Tarvainen

Hammashoitaja

“Olen Airi. Kouluttauduin hammashoitajaksi 2000-luvun alussa ja siitä alkaen työpaikkani on ollut Kruunussa. Vuorottelen viikoittain Tiinan kanssa Raunin ja Hermannin työhuoneissa sekä implanttileikkauksissa. Viihdyn erinomaisesti iloisessa, toimivassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössämme.”

Virpi Mikkola

Toimistosihteeri

“Olen Virpi, ja vastuullani on muun muassa pitää Kruunun paperit järjestyksessä sekä huolehtia aikatauluista. Viihdyn erinomaisesti monipuolisessa työssäni ja loistavassa työyhteisössämme! Tärkeintä työssäni olet kuitenkin sinä, asiakkaamme. Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Hammasklinikka Kruunuun!”

Pauliina Moilanen

HLL
proteettinen hoito
perushammashoito
Invisalign-oikomishoito

”Olen valmistunut Turun yliopiston hammaslääketieteen laitokselta ja työskennellyt Kruunussa lyhyempiä jaksoja jo vuodesta 2012.
Olen vuosien varrella saanut kehittyä hammaslääkärinä Kruunun inspiroivassa ympäristössä. Siksi nyt on ilo palata tänne töihin. Perushammashoidon lisäksi minua kiinnostaa protetiikka. Kouluttautuminen sekä jatkuvasti kasvava kiinnostus alaa kohtaan tekevät työpäivistä mukavia ja monipuolisia.”

Sari Keski-Koukkari

Laborantti

’’Keväällä 2012 avasin ensimmäisen kerran elämässäni hammaslaboratorion oven ja sen takaa aukeni niin kiinnostava maailma, että sillä tiellä ollaan. Hammaslaborantiksi valmistuin keväällä 2014. Työssäni tykkään käsityön ja uuden teknologian yhdistämisestä sekä uuden oppimisesta, joka pitää mielen virkeänä, ja tätä kaikkea saan toteuttaa Kruunun Hammaslaboratoriossa, joka avattiin klinikan yhteyteen kesäkuussa 2018.’’

Riikka Ahonen

Hammasteknikko

Inari Kalliala

Markkinointivastaava
Asiakaspalvelija Showroom

”Tulin Kruunulle töihin kun avasimme uuden erikoishammashoitoja esittelevän Showroomin klinikkamme alapuolelle kesällä 2018. Olen vastuussa Showroomin toiminnasta sekä markkinoinnistamme. Työni on monipuolista ja on mukavaa, kun pääsee kehittämään itseään monipuolisesti kehittyvässä työympäristössä! On ilo palvella asiakkaitamme Showroomissa ja kertoa heille nykyaikaisista hoitomuodoistamme. On mahtavaa työskennellä näin upeassa ja toimivassa työyhteisössä!”

Ariela Perä-Rouhu

Asiakaspalvelija Showroom

”Aloitin työt Kruunulla elokuussa 2018, kun klinikan alapuolelle katutasoon avattiin erikoishammashoitoja esittelevä Showroom. Vastuullani on palvella showroomilla asiakkaita, jotka tulevat yleisimmin keskustelemaan suun ja hampaidenhoitoon liittyvistä asioista. On mukavaa, kun työskentelytavoista on saanut tehdä pitkälti omannäköisensä! Lisäksi luovat tehtävät, onnistuneet asiakaskohtaamiset ja toiminnan kehitys ovat mieleeni ja saan niistä lisää intoa työhöni.”

Elisa Tarkiainen

Asiakaspalvelija Showroom

Seppo Selin

Anestesialääkäri