Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Henkilöstö

Hammasklinikka Kruunussa sinua palvelee osaava ja omistautunut henkilöstö. Täällä voit tutustua meihin jo ennen klinikalle saapumista.

 

Hermanni Kalliala

HLL
Suukirurgiset toimenpiteet
Keinojuuri- eli implanttihoito Esteettinen/proteettinen hoito Perushammashoito

“Olen kotoisin Ylihärmästä. Yrittäjyys ja kunnioitus käsityötaitoihin ovat olleet minulle aina lähellä sydäntä. Kouluttautuminen ja ajatuksien hakeminen muualta auttaa oman työn kehittämisessä. Uskon, että tästä on hyötyä potilaillemme ja toki se tekee myös oman työn mielekkäämmäksi.”

Rauni Kalliala

HLL
Keinojuuri- eli implanttihoito
Esteettinen/proteettinen hoito
Invisalign-oikomishoito
Perushammashoito

“Olen kotoisin Tampereelta. Jo 5-vuotiaana päätin, että minusta tulee hammaslääkäri, enkä ole katunut. Jokainen päivä on erilainen, työssä on paljon haasteita ja aina voi kouluttautua lisää. Perheyrityksessä toimiminen on mukavaa.”

Pauliina Moilanen

HLL
Keinojuuri- eli implanttihoito
Esteettinen/proteettinen hoito
Invisalign-oikomishoito
Perushammashoito

”Olen valmistunut Turun yliopiston hammaslääketieteen laitokselta ja työskennellyt Kruunussa lyhyempiä jaksoja jo vuodesta 2012.

Olen vuosien varrella saanut kehittyä hammaslääkärinä Kruunun inspiroivassa ympäristössä. Siksi nyt on ilo palata tänne töihin. Perushammashoidon lisäksi minua kiinnostaa protetiikka. Kouluttautuminen sekä jatkuvasti kasvava kiinnostus alaa kohtaan tekevät työpäivistä mukavia ja monipuolisia.”

Marianna Jaakkola

EHL
Proteettinen hoito
Purentafysiologinen hoito
Botuliinipistoshoidot
Keinojuuri- eli implanttihoito
Perushammashoito

”Olen valmistunut perushammaslääkäriksi Turusta 2012. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkärin tutkinnon suoritin myöskin Turussa ja erikoishammaslääkärin pätevyyden sain vuoden 2020 syksyllä. Kruunussa olen aloittanut alkuvuodesta 2022.

Hammashoidossa tavoitteeni on esteettisesti ja toiminnallisesti kestävä ratkaisu. Pyrin työssäni ottamaan hampaiston ja purentaelimistön kokonaisvaltaisesti huomioon ja teen laaja-alaisesti töitä protetiikan, purentafysiologian, implanttiprotetiikan, paikkaushoitojen ja juurihoitojen saralla. Perushoidon lisäksi toteutan myös vaativampia hoitokokonaisuuksia.

Tulen hyvin toimeen myös pelkopotilaiden kanssa. Ammattitaitoani ylläpidän kouluttautumalla säännöllisesti Suomessa ja toivottavasti taas jatkossa myös ulkoimaillakin.”

Hanna Lähteenmäki

Suuhygienisti (YAMK)
Kliininen asiantuntija
Filosofian tohtori

“Olen toiminut vuodesta 2001 Hammasklinikka Kruunun suuhygienistinä. Työnkuvani muuttuu jatkuvasti yhä mielenkiintoisemmaksi ja aamuisin tulen innolla toiseen kotiini. Iensairauksien sekä hammasimplanttien hoito on eritysosaamistani. Työni ohella teen tutkimustyötä ja väitöskirjani aihe liittyykin juuri implanttihampaiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.”

Hanna Luomala

Suuhygienisti

”Valmistuin suuhygienistiksi vuonna 2012, jonka jälkeen olen saanut kokemukseni yksityisellä puolella. Ammatissani käsillä tekeminen, ihmisten kohtaaminen sekä alati kehittyvä ala ovat asioita, jotka alunperin saivat kiinnostumaan suuhygienistin työstä. Pidän tärkeänä, että hoitokäynti olisi asiakkaalle miellyttävä kokemus.

Kruunun asiantuntevassa tiimissä aloitin elokuussa 2020, ja odotankin innolla, että pääsen kehittämään osaamistani.”

Tiina Vilppo

Hammashoitaja

“Olen Tiina Ylöjärveltä ja olen ollut alusta asti mukana Kruunun tiimissä. Alalle ajauduin vähän ”puolivahingossa”, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani. Joka aamu on mukava tulla töihin, koska siellä odottavat loistavat työkaverit ja motivoiva työni.”

Airi Tarvainen

Hammashoitaja

“Olen Airi. Kouluttauduin hammashoitajaksi 2000-luvun alussa ja siitä alkaen työpaikkani on ollut Kruunussa. Vuorottelen viikoittain Tiinan kanssa Raunin ja Hermannin työhuoneissa sekä implanttileikkauksissa. Viihdyn erinomaisesti iloisessa, toimivassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössämme.”

Iiris Rynö

Hammashoitaja

”Valmistuin hammashoitajaksi 2016 keväällä ja sen jälkeen olen työskennellyt niin kunnallisessa kuin yksityisissä hammashoidon toimipisteissä. Hammasklinikka Kruunun uusimpana työntekijänä odotan työn täyteisiä päiviä, uuden oppimista ja on ollut mukava päästä osaksi mukavaa ja huumorintajuista poppoota. Hihat on kääritty ja olen valmiina uusiin tuuliin.”

Virpi Mikkola

Toimistosihteeri

“Olen Virpi, ja vastuullani on muun muassa pitää Kruunun paperit järjestyksessä sekä huolehtia aikatauluista. Viihdyn erinomaisesti monipuolisessa työssäni ja loistavassa työyhteisössämme! Tärkeintä työssäni olet kuitenkin sinä, asiakkaamme. Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Hammasklinikka Kruunuun!”

Inari Kalliala

Operatiivinen johtaja

”Tulin Kruunulle töihin kun avasimme uuden erikoishammashoitoja esittelevän Showroomin katutasoon kesällä 2018. Olen vastuussa yrityksen päivittäisestä toiminnasta sekä markkinoinnistamme. Palvelen sinua myös meidän Showroomissamme!

Työni on monipuolista ja on mukavaa, kun pääsee kehittämään toimintaamme monipuolisessa työympäristössä! On mukava työskennellä ja kehittää itseään toimivassa työyhteisössä!”

Sari Keski-Koukkari

Hammaslaborantti

’’Keväällä 2012 avasin ensimmäisen kerran elämässäni hammaslaboratorion oven ja sen takaa aukeni niin kiinnostava maailma, että sillä tiellä ollaan. Hammaslaborantiksi valmistuin keväällä 2014.

Työssäni tykkään käsityön ja uuden teknologian yhdistämisestä sekä uuden oppimisesta, joka pitää mielen virkeänä. Tätä kaikkea saan toteuttaa Kruunun Hammaslaboratoriossa, joka avattiin klinikan yhteyteen kesäkuussa 2018.’’