Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Henkilöstö

Kruunulaiset esittäytyvät

Hammasklinikka Kruunussa sinua palvelee osaava ja omistautunut henkilökunta. Täällä voit tutustua meihin jo ennen klinikalle saapumista.

Hermanni Kalliala

HLL
Suukirurgiset toimenpiteet
Keinojuuri- eli implanttihoito
Esteettinen/proteettinen hoito
Perushammashoito

“Olen kotoisin Ylihärmästä. Yrittäjyys ja kunnioitus käsityötaitoihin ovat olleet minulle aina lähellä sydäntä. Kouluttautuminen ja ajatuksien hakeminen muualta auttaa oman työn kehittämisessä. Uskon, että tästä on hyötyä potilaillemme ja toki se tekee myös oman työn mielekkäämmäksi.”

Rauni Kalliala

HLL
Keinojuuri- eli implanttihoito
Esteettinen/proteettinen hoito
Invisalign-oikomishoito
Perushammashoito

“Olen kotoisin Tampereelta. Jo 5-vuotiaana päätin, että minusta tulee hammaslääkäri, enkä ole katunut. Jokainen päivä on erilainen, työssä on paljon haasteita ja aina voi kouluttautua lisää. Perheyrityksessä toimiminen on mukavaa.”

Pauliina Moilanen

HLL
Proteettinen hoito
Keinojuuri- eli implanttihoito
Invisalign-oikomishoito
Perushammashoito

”Olen valmistunut Turun yliopiston hammaslääketieteen laitokselta ja työskennellyt Kruunussa lyhyempiä jaksoja jo vuodesta 2012.
Olen vuosien varrella saanut kehittyä hammaslääkärinä Kruunun inspiroivassa ympäristössä. Siksi nyt on ilo palata tänne töihin. Perushammashoidon lisäksi minua kiinnostaa protetiikka. Kouluttautuminen sekä jatkuvasti kasvava kiinnostus alaa kohtaan tekevät työpäivistä mukavia ja monipuolisia.”

Marianna Jaakkola

EHL
Proteettinen hoito
Purentafysiologinen hoito
Botuliini hoito
Keinojuuri- eli implanttihoito
Perushammashoito

”Olen valmistunut perushammaslääkäriksi Turusta 2012. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkärin tutkinnon suoritin myöskin Turussa ja erikoishammaslääkärin pätevyyden sain vuoden 2020 syksyllä. Kruunussa olen aloittanut alkuvuodesta 2022. Hammashoidossa tavoitteeni on esteettisesti ja toiminnallisesti kestävä ratkaisu. Pyrin työssäni ottamaan hampaiston ja purentaelimistön kokonaisvaltaisesti huomioon ja teen laaja-alaisesti töitä protetiikan, purentafysiologian, implanttiprotetiikan, paikkaushoitojen ja juurihoitojen saralla. Perushoidon lisäksi toteutan myös vaativampia hoitokokonaisuuksia. Tulen hyvin toimeen myös pelkopotilaiden kanssa. Ammattitaitoani ylläpidän kouluttautumalla säännöllisesti Suomessa ja toivottavasti taas jatkossa myös ulkoimaillakin.”

Hanna Lähteenmäki

Suuhygienisti (YAMK)
Kliininen asiantuntija
Väitöskirjatutkija

“Olen tiimimme toinen suuhygienisti. Päiväni täyttyvät hampaiden puhdistuksilla, valkaisuilla ja implanttihoidoilla. Tulin Kruunuun suoraan koulusta vuonna 2001. Työnkuvani on muuttunut yhä mielenkiintoisemmaksi ja aamuisin tulen innolla toiseen kotiini. Tervetuloa saamaan yksilöllistä hammashoitoa!”

Hanna Luomala

Suuhygienisti

”Valmistuin suuhygienistiksi vuonna 2012, jonka jälkeen olen saanut kokemukseni yksityisellä puolella. Ammatissani käsillä tekeminen, ihmisten kohtaaminen sekä alati kehittyvä ala ovat asioita, jotka alunperin saivat kiinnostumaan suuhygienistin työstä. Pidän tärkeänä, että hoitokäynti olisi asiakkaalle miellyttävä kokemus. Kruunun asiantuntevassa tiimissä aloitin elokuussa 2020, ja odotankin innolla, että pääsen kehittämään osaamistani.”

Tiina Vilppo

Hammashoitaja

“Olen Tiina Ylöjärveltä ja olen ollut alusta asti mukana Kruunun tiimissä. Alalle ajauduin vähän ”puolivahingossa”, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani. Joka aamu on mukava tulla töihin, koska siellä odottavat loistavat työkaverit ja motivoiva työni.”

Airi Tarvainen

Hammashoitaja

“Olen Airi. Kouluttauduin hammashoitajaksi 2000-luvun alussa ja siitä alkaen työpaikkani on ollut Kruunussa. Vuorottelen viikoittain Tiinan kanssa Raunin ja Hermannin työhuoneissa sekä implanttileikkauksissa. Viihdyn erinomaisesti iloisessa, toimivassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössämme.”

Anu Lahti

Hammashoitaja

”En ole hetkeäkään katunut, että noin 15 vuotta sitten lähdin aikuisopintojen ääreen ajatuksena hammashoitajan ammattitutkinto. Työskentely hammashoitajana on ollut todella antoisaa toimiessani urani aikana suunhoidon eri osaamisalojen lääkäreiden työparina. Nautin uuden oppimisesta ja pidänkin tärkeänä oman ammattitaidon kasvattamisen. Työskentely Kruunun ammattitaitoisessa sekä kannustavassa tiimissä antaakin mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.”

Iiris Rynö

Hammashoitaja

Virpi Mikkola

Toimistosihteeri

“Olen Virpi, ja vastuullani on muun muassa pitää Kruunun paperit järjestyksessä sekä huolehtia aikatauluista. Viihdyn erinomaisesti monipuolisessa työssäni ja loistavassa työyhteisössämme! Tärkeintä työssäni olet kuitenkin sinä, asiakkaamme. Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Hammasklinikka Kruunuun!”

Inari Kalliala

Markkinointivastaava
COO

”Tulin Kruunulle töihin kun avasimme uuden erikoishammashoitoja esittelevän Showroomin klinikkamme alapuolelle kesällä 2018. Olen vastuussa yrityksen päivittäisestä toiminnasta sekä markkinoinnistamme. Työni on monipuolista ja on mukavaa, kun pääsee kehittämään toimintaamme monipuolisessa työympäristössä! On mukava työskennellä näin upeassa ja toimivassa työyhteisössä!”

Sari Keski-Koukkari

Laborantti

’’Keväällä 2012 avasin ensimmäisen kerran elämässäni hammaslaboratorion oven ja sen takaa aukeni niin kiinnostava maailma, että sillä tiellä ollaan. Hammaslaborantiksi valmistuin keväällä 2014. Työssäni tykkään käsityön ja uuden teknologian yhdistämisestä sekä uuden oppimisesta, joka pitää mielen virkeänä. Tätä kaikkea saan toteuttaa Kruunun Hammaslaboratoriossa, joka avattiin klinikan yhteyteen kesäkuussa 2018.’’

Riikka Ahonen

Hammasteknikko

”Mitä syntyy, kun valutekniikoihin ja materiaalitutkimukseen erikoistunut keramiikka-alan muotoilija päättää ryhtyä hammasteknikoksi? Tämä kysymys mielessäni lähdin kouluttautumaan hammasteknikoksi Helsinkiin vuonna 2010 tavoitteenani saada ammatti, jossa voin hyödyntää saamiani lahjoja toisten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Tykkään tehdä kaikesta kaunista, ja myös hammashommissa esteettinen lopputulos ja kaunis hymy on tavoitteenani toimivuutta unohtamatta. Estetiikan sekä CAD CAM -menetelmien opit kävin hakemassa Uudesta-Seelannista, jonne toki halusin myös luonnon ja upeiden maisemien vuoksi!”

Sari Alanen

Välinehuoltaja

”Hoitotyön kautta kiinnostuin välinehuoltajan ammatista ja valmistuin loppuvuodesta 2020. Syksyllä 2021 aloitin Kuunussa ja olen viihtynyt oikein hyvin mukavassa työyhteisössä. Pidän itsenäisestä ja tarkasta työstä. Haluan toteuttaa laadukasta välinehuoltoa osana hammahoidon kokonaisuutta!”