Ostoskori

Yhteensä 0,00 

Tilaamaan

Whitewash lahjapakkaus

49,00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

I H A N A lahjapaketti, joka sisältää Whitewash-sarjasta valkaisevan hammastahnan, suuveden sekä hammaslangan.

Nano valkaiseva suuvesi on vaalentava ja remineralisoiva suuvesi, joka neutraloi hapot.

Whitewash NANO suuvesi valkaisee ja remineralisoi hampaita. Sen koostumus auttaa vähentämään hampaiden herkkyyttä ja luomaan niille säteilevän kirkkauden. Whitewash Nano suuvedessä oleva ksylitol esiintyy luonnossa ja se estää plakin muodostumista torjumalla happoja. Tuote virkistää hengitystä erinomaisesti. Pakkaus 300 ml.

Nano valkaiseva hammastahna auttaa valkaisemaan ja remineralisoimaan hampaat neutraloimalla happoja. Hammastahna poistaa likaa hampaiden pinnasta ja auttaa korjaamaan hampaita, vähentämään herkkyyttä ja luomaan hampaille säteilevän sävyn. RDA arvo on alle 100. Pakkauskoko 75ml.

Tuotteet sopivat erityisesti henkilöille, joilla on eroosiota ja sensitiiviset hampaat.

Nano Floss on hampaiden välissä laajentuva pehmeästä mikrokuitulangasta valmistettu hammaslanka. Hammaslanka on antibakteerinen.

Se on ainoa kliinisesti testattu hammaslanka: tuote poistaa jopa 40 % enemmän plakkia kuin muut hammaslangat. Toimii myös kuivaan suuhun.

 

Suosittelemme WhiteWash -tuotesarjaa käytettävän seuraavasti:
1. Nano Whitening Suuvesi
2. Nano Whitening Hammastahna
3. Nano Floss Hammaslanka

Suuvettä purskutellaan suussa noin 60sekuntia, jonka jälkeen pestään hampaat hyvin valkaisevalla hammastahnalla. Suuvettä on tärkeä käyttää juuri ennen hammaspesua, sillä se poistaa hampaan pinnasta paremmin värjäymiä ja bakteereita, jolloin ne on helpompi harjata pois. Lopuksi käydään hammasvälit läpi vielä Nanon hammaslangalla.

Saatat myös pitää...