Ostoskori

Yhteensä 0,00 

Tilaamaan

Brilliant Smile lahjapakkaus

49,00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä I H A N A lahjapakkaus sisältää Brilliant Smilen EVO ja BOOST hammastahnat sekä EVO suuveden!

BOOST on tehokas hammastahna, joka valkaisee hampaita BrilliantBoost TM-teknologian avulla. Tehokuurina toimiva hammastahna liuottaa pinnallisia värjäytymiä ilman haitallista hankausvaikutusta. Whitening Boost Toothpaste suojaa uusilta värjäytymiltä ja ehkäisee vihlontaa ja suojaa kariekselta.

Ohje: Käytä aamuin illoin vähintään 2 viikkoa. Kuurin voi toistaa niin usein kuin haluaa, koska tuote ei sisällä hankaavia ainesosia.

Brilliant Smile on kehittänyt laadukkaan geelihammastahnan, joka valkaisee hampaasi tehokkaasti käyttämättä hankausaineita – ja kohentaa samalla suun terveyttä. EVO hammastahnan käyttö aamuin illoin ehkäisee tehokkaasti hampaiden värjäytymistä ja vihlomista sekä reikien ja plakin muodostumista. Hammastahna sisältää aktiivisia aineita, jotka poistavat pinnan tummentumia puhdisten hampaat hellävaraisesti hammaskiillettä vahingoittamatta. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ohje: Käytä aamuin illoin Evo -suuveden kanssa. Ei suositella elle 7-vuotiaille lapsille. Myös raskaana olevat ja imettävät naiset voivat käyttää hammastahnaa.

EVO suuvesi on kehitetty ehkäisemään hampaiden pinnallisia värjäytymiä, vihlontaa, plakkia ja kariesta. Se liuottaa tehokkaasti pinnallisia värjäymiä ja helpottaa niiden poistamista harjaamalla. Siksi suuvettä suositellaan käytettävän Brilliant Smile -hammastahnan kanssa.

Ohje: Käytä aamuin illoin. Parhaan tuloksen saat huuhtelemalla suuvedellä 1 minuutin ajan, ennen kuin harjaat hampaat Brilliant Smile Whitening Evo-hammastahnalla. Suuvettä ei saa juoda eikä niellä. Myös raskaana olevat ja imettävät voivat käyttää suuvettä.

Saatat myös pitää...