Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Rekrytointi

 

HAMMASLÄÄKÄRIKSI KRUUNULLE? ♥

 

Hei sinä ammattitaitoinen, potilaslähtöinen ja uusista tekniikoista kiinnostunut hammaslääkäri!

Me Kruunussa etsimme huipputiimiimme hammaslääkäriä, voisitko se olla juuri sinä?
 

Tarjoamme mielettömän mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, valmiin potilaskannan, modernit työtilat sekä laitteiston sekä tietenkin kannustavan ja mahtavan työporukan.
 

Odotamme hakijalta hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa sekä hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa. Arvostamme potilaslähtöistä ajattelua, ystävällistä asiakaspalvelua, hyvää ja tehokasta työotetta sekä yhteistyökykyä. Eduksi katsotaan kokemus esteettisestä hammashoidosta, proteettisista hammashoidoista, implanttihoidoista sekä digitaalisesta hammashoidosta. Kiinnostus/osaaminen kirurgiaan katsotaan myös eduksi. Myös vastavalmistunut hammaslääkäri sopii tiimiimme.

Sopivia hakijoita tapaamme pikaisellakin aikataululla – joten otathan pikaisesti yhteyttä!

 

Hammasklinikka Kruunu on nykyaikainen yksityinen hammasklinikka Tampereen keskustassa. Olemme lämminhenkinen perheyritys, joka on erikoistunut luotettaviin implanttihoitoihin, Invisalign-oikomishoitoon, keraamisiin kruunuihin ja täytteisiin sekä esteettiseen hammashoitoon. Kruunun omistavat hammaslääkärit Rauni ja Hermanni Kalliala.
Käytössämme ovat uusimmat ja tehokkaimmat hammashoidon menetelmät ja laitteet, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammaslääkäripalvelua Tampereen keskustassa.

 

Yrityksemme tarjoaa sinulle
• Mahtava työporukka
• Hyvä työilmapiiri, jossa työntekijästä pidetään huolta ja tiimihenkeen ja työhyvinvointiin satsataan
• Kannustavan palkkauksen
• Modernit työtilat keskeisellä sijainnilla
• Hyvän potilasvirran
• Modernit ja nykyaikaiset laitteistot sekä menetelmät

 

Työn aloitus: Kevät 2021

Jos tämä kolahti, laita pikaisesti meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen inari@hammasklinikkakruunu.fi. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä!
 

Työpaikkailmoitukseen