Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Rekrytointi

 

HAMMASHOITAJAKSI KRUUNULLE? ♥

 

Hei sinä ammattitaitoinen ja potilaslähtöinen hammashoitaja!

 

Me Kruunussa tarjoamme mielettömän mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, modernit työtilat sekä laitteiston sekä tietenkin kannustavan ja mahtavan työporukan.
 

Tehtäviisi kuuluu hammashoitajan monipuoliset tehtävät, välinehuolto sekä tarvittaessa asiakaspalvelupisteessä avustaminen.

Sinulla on hammashoitajan tai suun terveydenhoitoon suuntautuneen lähihoitajan koulutus. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Hammashoitajan tehtävissä työhösi kuuluu myös leikkaussalissa avustaminen, kokemus siitä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, positiivisuutta, asiakaslähtöistä toimintaa sekä kykyä toimia tiimissä ja yksilönä välillä kiireisessäkin työympäristössä. Ennen kaikkea etsimme huipputyyppiä, voisitko se olla sinä?

Tarjoamme sinulle modernin, viihtyisän ja monipuolisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Hammashoitajana pääset avustamaan monipuolisissa hoidoissa, kuten kirurgiassa, vaativissa proteettisissa töissä, Invisalign oikomishoidossa sekä perushammashoidossa.

Sinua odottaa iloinen ja ammattitaitoinen tiimimme. Saat työnantajien ja työkavereiden täyden tuen työn menestyksekkääseen hoitamiseen.

Aloitusaika sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 01/2022.
 

Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse alla olevaan sähköpostiin ja liitä mukaan ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sopivia hakijoita tapaamme pikaisellakin aikataululla – joten otathan pikaisesti yhteyttä!

 

Hammasklinikka Kruunu on nykyaikainen yksityinen hammasklinikka Tampereen keskustassa. Olemme lämminhenkinen perheyritys, joka on erikoistunut luotettaviin implanttihoitoihin, Invisalign-oikomishoitoon, keraamisiin kruunuihin ja täytteisiin sekä esteettiseen hammashoitoon. Kruunun omistavat hammaslääkärit Rauni ja Hermanni Kalliala.
Käytössämme ovat uusimmat ja tehokkaimmat hammashoidon menetelmät ja laitteet, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammaslääkäripalvelua Tampereen keskustassa.

 

Jos tämä kolahti, laita pikaisesti meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen inari@hammasklinikkakruunu.fi. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä!