Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Trefoil -implanttihoito on nopea ja kustannustehokas implanttihoidon vaihtoehto hampaattomaan alaleukaan. Kouluttauduimme ensimmäisinä suomalaisina tammikuussa 2018 Frankfurtissa Trefoil-tekniikkaan ja meillä tehtiin Suomen ensimmäinen Trefoil-toimenpide kesäkuussa 2018.
 

Pakettihinnat pitävät kustannukset kurissa!

Implanttihoitojen hintoihin sisältyvät kaikki hoidon aikana tehtävät toimenpiteet ja käynnit: hammaslääkärin tekemä tutkimus, röntgenkuvat, suuhygienistin tekemä puhdistus, implantointi, hampaisto sekä tarvittaessa keinoluun lisääminen. Mahdollinen hampaiden poisto ja erillinen luusiirreoperaatio laskutetaan erikseen.

 

Trefoil — hampaattoman alaleuan implanttihoito

 

Trefoil-implanttihoito on uusin vaihtoehto potilaille, joilta puuttuvat alahampaat kokonaan tai niitä on enää vähän jäljellä. Hoitomenetelmä on tehokas ja nopea. Siinä valmis titaanirunko kiinnitetään kolmella implantilla alaleukaan ja päälle valmistetaan kiinteät hampaat. Titaanirunkoinen hammassilta on suunniteltu niin, että se sopii suurimmalle osalle potilaista.

Hoitomuotona Trefoil-tekniikka on edullisempi kuin esimerkiksi All-on-4, mutta se soveltuu ainoastaan alaleuan hoitoon. Se myös vaatii suuremman luumäärän alaleuassa. Trefoil-hoidossa yläleuan hammaskaaren purentatason pitää olla oikea.

Trefoil-implanttihoidosta on yli viiden vuoden kliiniset tutkimukset eri puolilta maailmaa.

Kiinteiden hampaiden avulla suun toiminta ja makuaisti parantuvat. Puhuessa ei tarvitse pelätä irtoavaa proteesia. Kauniit hampaat ja hymy kohottavat myös itsetuntoa huomattavasti.