Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Trefoil on mullistava, nopea ja kustannustehokas vaihtoehto hampaattomaan alaleukaan. Kouluttauduimme ensimmäisinä suomalaisina tammikuussa 2018 Frankfurtissa Trefoil-tekniikkaan ja meillä tehtiin Suomen ensimmäinen Trefoil-toimenpide kesäkuussa 2018.

 

Trefoil — hampaattoman alaleuan hoito

 

Trefoil-hoito on uusin vaihtoehto potilaille, joilta puuttuvat alahampaat kokonaan tai niitä on enää vähän jäljellä. Hoitomenetelmä on tehokas ja nopea. Siinä valmis titaanirunko kiinnitetään kolmella implantilla alaleukaan ja päälle valmistetaan kiinteät hampaat. Titaanirunkoinen hammassilta on suunniteltu niin, että se sopii suurimmalle osalle potilaista.

Hoitomuotona Trefoil-tekniikka on edullisempi kuin esimerkiksi All-on-4, mutta se soveltuu ainoastaan alaleuan hoitoon. Se myös vaatii suuremman luumäärän alaleuassa. Trefoil-hoidossa yläleuan hammaskaaren purentatason pitää olla oikea.

Trefoil-hoidosta on yli viiden vuoden kliiniset tutkimukset eri puolilta maailmaa.

Kiinteiden hampaiden avulla suun toiminta ja makuaisti parantuvat. Puhuessa ei tarvitse pelätä irtoavaa proteesia. Kauniit hampaat ja hymy kohottavat myös itsetuntoa huomattavasti.