Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

PLAYSAFE

 

Playsafe Triple -hammassuojat urheilijoille

 

PlaySafe-hammassuoja istuu täydellisesti ja antaa urheilijan hampaille parhaan mahdollisen suojan mitä markkinoilta löytyy. PlaySafe Triple ja PlaySafe Triple Light soveltuvat mihin tahansa urheilulajiin. Suoja tehdään yksilöllisesti pelaajan suusta otettavien jäljennösten mukaan. Hammassuoja pysyy hyvin paikoillaan, ei paina, on miellyttävä käyttää ja sallii melko vapaan suuhengityksen. Suojat ovat materiaaliltaan etyyli-vinyyli-asetaattia (EVA). Materiaali ei sisällä allergisoivia aineita. 

Meiltä saat PlaySafe-hammassuojan haluamassasi värissä. Kysy vastaanotollamme lisää saatavilla olevista värivaihtoehdoista!

Hammassuojan tehtävät:

  • Suojaa hampaita, pehmytkudoksia ja leukaluuta suorilta teräviltä iskuilta.
  • Jakaa iskuvoiman tasaisesti läpi hammassuojan.
  • Suojaa leukaniveliä sekä niskaa tärähdyksiltä.
  • Vaimentaa iskuista johtuvaa tärähdystä, joka lieventää aivotärähdyksen mahdollisuutta.

 

Tapparan liigajoukkue ja Ilveksen liigajoukkue sekä A-juniorit luottavat myös Kruunun hammassuojiin!

 

Jääkiekossa kasvojen alueelle tulee usein iskuja, joiden takia hyvät hammassuojat ovat ehdottoman tarpeelliset. Edistykselliset Playsafe Triple -hammassuojat tehdään yhdestä kolmikerroksisesta levystä. Kahden pehmeän kerroksen välissä on kova, suojaa antava kerros.

Hammassuojia varten tarvitaan kaksi käyntiä vastaanotolla. Ensimmäisellä käynnillä hampaista otetaan jäljennökset ja toisella käynnillä sovitetaan hammassuojat suuhun.

Kotijoukkueiden lisäksi suojaamme myös muiden harrastajien hymyn. Tervetuloa Kruunuun saamaan yksilöllistä palvelua!