Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Seuraa meitä
Facebookissa!

Muut hammashoidot

 

Hammasklinikka Kruunusta saat kaikki hammashoidon peruspalvelut.

Hampaiden ohella myös ikenien terveys on tärkeää. Osaavilta suuhygienisteiltämme saat huolellisen ja asiantuntevan ienhoidon sekä neuvontaa kotihoitoon. Vaativimmissa ienhoidoissa hammaslääkärimme auttavat sinua. Käytössämme on mm. diodilaserhoidot.

0286

 

Implanttien ylläpitohoito

Päivittäisen suunpuhdistuksen lisäksi implantit täytyy tarkistaa ja puhdistaa vastaanotolla noin 6 kk–vuoden välein. Jälkihoitoon kuuluu myös ikenien ja purennan tarkistus. Implanttien tarkistuksen ja puhdistuksen hoitaa asiaan erikoistunut suuhygienisti tai hammaslääkäri.

 

Anestesialääkärin palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden anestesialääkärin palveluihin. Hammasklinikka Kruunussa anestesialääkärinä toimii Seppo Selin.

 

Suuhyghienistin palvelut

Suuhygienisti on laillistettu suun terveydenhoidon asiantuntija. Suuhygienisti suorittaa mm. implanttien ylläpitohoitoja ja puhdistuksia, hammaskiven poistoa, hampaiden valkaisua, värjäytymien poistoa soodapuhaltimella sekä ienhoitoja. Lisäksi suuhygienistimme auttavat sinua kaikissa suun sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn liittyvissä asioissa ja yksilöllisten suunhoitovälineiden valinnassa.

Suuhygienistin palvelut ovat KELA-korvattavia, kun ne tehdään yksityishammaslääkärin lähetteellä. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

 

Hampaiden laservalkaisu – nopein tie säihkyvään hymyyn

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin, nopein ja tehokkain hampaidenvalkaisumenetelmä. Valkaisu tehdään 35 prosenttisella vetyperoksidipohjaisella valkaisuaineella, joka aktivoidaan laservalolla. Korkeapitoinen valkaisuaine pystyy parhaiten tunkeutumaan hampaiden kiilteen ja hammasluun värjäytymiin sekä hajottamaan värimolekyylit – vahingoittamatta kuitenkaan hammaskiillettä.

Jos hampaita ei ole aiemmin valkaistu tai edellisestä kerrasta on pitkä aika, tehdään hampaiden tehovalkaisu. Ennen toimenpidettä tulee käydä suuhygienistillä hammaskiven poistossa ja hampaiden kiillotuksessa, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Hampaiden valkaisuprosessi sisältää hampaiden värimäärityksen, iensuojauksen, hoitotoimenpiteen ja hampaiden jälkihoidon viimeistelygeelillä.

Valkaisutulosten pysyvyys on yksilöllistä. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat muun muassa hampaiden rakenne, elintavat ja suunhoitotottumukset. Säännöllisesti, 1–2 kertaa vuodessa, tehtävät hampaiden puhdistukset ja kevytvalkaisut auttavat ehkäisemään hampaiden tummentumista ja säilyttämään toivotun sävyn.