Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Oletko miettinyt oikomishoitoa?

Varaa aikasi maksuttomaan Invisalignkonsultaatioon! Konsultaatiossa hampaisto skannataan suuskannerilla, jonka jälkeen näet arvion hoidon lopputuloksesta heti!
 


 

Invisalign-oikomishoitomenetelmä on huomaamaton ja hellävarainen, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-menetelmän avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla.
 
 

Niin monta kysymystä, mutta mistä aloittaa?

 
Invisalign on suosittu ja tehokas tapa saada kauniit hampaat. Menetelmällä on oiottu maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa hymyä.
 
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
 

Invisalign – huomaamatonta oikomishoitoa

 

Invisalign-hoito toteutetaan läpinäkyvillä muoteilla, jotka siirtävät hampaita kohti haluttua lopputulosta. Edistyksellisen 3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi jo alussa koko hoitosuunnitelmasi hammaslääkärin hoitomääräyksen mukaisesti hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka.

Hampaitasi varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomismuotteja, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskiskoa käytetään noin yksi tai kaksi viikkoa, kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan muottiin. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa. Mittatilaustyönä valmistettavat oikomismuotit ovat läpinäkyvät ja ne mukailevat oman hampaan muotoja.

Nämä myös oikomiskalvoiksi kutsutut muotit riisutaan ruokailun ajaksi kokonaan, ja ne on mahdollista jättää ajoittain pois myös esimerkiksi juhlatilanteita varten.

Ero perinteisiin hammasrautoihin on merkittävä, sillä huomaamattomien oikomiskalvojen ansiosta kiinteitä kojeita ei tarvita lainkaan. Invisalign-hoito sopii aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon. Invisalign-hoidon toteutustapa riippuu asiakkaan yksilöllisestä lähtötilanteesta.

Hoitoaika vaihtelee noin kolmesta kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Arvion oman hoitosi kestosta ja hinnasta saat, kun hoitosuunnitelmasi on valmis. Ensimmäisellä käynnillä suun tilanne kartoitetaan ja hoidontarve selvitetään perusteellisesti.
 

Invisalign-oikomishoidon kustannukset riippuvat hampaidesi yksilöllisestä hoitotarpeesta. Kokonaiskulut asettuvat tyypillisimmin noin 3 200 – 5 500 euron haarukkaan. Saat tarkan kustannusarvion hoitosuunnitelman yhteydessä.

 
Varaa aikasi maksuttomaan Invisalign-konsultaatioon puhelimitse tai nettiajanvarauksestamme!