Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Hammasimplantit eli keinojuuret

 

Implantti- eli keinojuurihoidot ovat erikoisalaamme

Hammasimplantti on titaaninen keinojuuri, jolla korvataan puuttuvan hampaan juuriosa. Kun implantti on asennettu hampaan paikalle, sen päälle kiinnitetään vielä näkyvä osa eli kruunu. Implanttihoidoista on apua kaikille, joilta puuttuu yksi tai useampia hampaita. Hammas on saattanut irrota esimerkiksi tapaturmassa tai hammas on voitu poistaa halkeamisen takia.

Hammasklinikka Kruunulla on vuosien kokemus implanttihoidoista. Olemme asentaneet yli 3 000 hammasimplanttia vuodesta 1993 alkaen. Käytämme uusimpia menetelmiä ja tekniikoita, joiden ansiosta implanttihoidot ovat nopeita, vaivattomia ja kivuttomia.

 

image001

 

Asennamme vain alkuperäisiä, laadukkaita ja kliinisesti testattuja Nobel Biocare -implantteja. Niillä on elinikäinen takuu ja niiden varaosien saanti on turvattu.

HINNASTO >

 

Kiinteillä hampailla iso vaikutus elämänlaatuun 

Hammasimplantit parantavat elämänlaatua monin tavoin. Toimivat ja kauniit hampaat kohottavat itsetuntoa ja estävät hankalia tilanteita. Hammasimplanttien ansiosta suun tuntoherkkyys ja toiminta sekä makuaisti ovat parempia kuin irtoproteesia käyttäessä. Implantit pysyvät kunnolla paikoillaan, joten esimerkiksi puhuessa ei tarvitse jännittää ylimääräisiä lihaksia.

 

IMG_3544

 

Irtoproteesi tai puuttuva hammas voi aiheuttaa turhia pelkoja. Irtoproteesin käyttäjä saattaa pelätä aivastamista ja muita yllättäviä tilanteita, joissa proteesi ei aina pysy paikallaan. Vierailuilla irtoproteesi voi aiheuttaa hermoilua siitä, tarjotaanko vieraille helposti pureskeltavaa ruokaa. Lisäksi koko suulaen peittävän proteesin alle jää makuhermoja ja sylkirauhasia, mikä vaikeuttaa ruoasta nauttimista. Normaalisti ruoan pureskelu lisää syljen eritystä, mutta jos suussa on kokoproteesi, sylkeä erittyy vähän ja kunnollinen pureskelu voi olla vaikeaa. Nämä ongelmat puolestaan heikentävät ruoansulatusta.

Hammasimplantit ovat luotettava ja kestävä ratkaisu, jonka ansiosta voit syödä vapaasti jopa kovia ja tahmeita ruokia. Implantit näyttävät ja tuntuvat oikeilta hampailta, joten voit joka päivä toimia normaalisti ja hymyillä luonnollisesti.

KUVIA HOIDOISTA >

 

Navigaatio-ohjattu 3D-kirurgia implantointiin 

Olemme hankkineet ensimmäisinä suomalaisina X-Guide navigaatio -laitteen, jolla tehdään suurin osa implanttihoidoista ohjatun kirurgian avulla. Teimme myös Suomen ensimmäisen leikkauksen X-Guidella tammikuussa.

Laite ohjaa kirurgiset toimenpiteet ja mahdollistaa ihanteellisen asemoinnin tulevaa kruunua varten, joka on äärimmäisen tärkeää kruunun jälkihoidon ja kestävyyden kannalta. Laite mahdollistaa myös saman päivän implanttileikkaukset eikä leikkauksesta jää potilaalle leikkaushaavaa.

X-Guide-järjestelmässä on reaaliaikainen porausaseman ja anatomian 3D-ohjaus.

Haluamme pysyä alamme edelläkävijöinä, ja näin tarjota asiakkaillemme aina turvallisinta ja tehokkainta hoitoa.

 

All-on-4, nopea implanttitekniikka hampaattomaan suuhun

All-on-4 on nopea ja luotettava hoitomenetelmä, joka on suunniteltu uusien kiinteiden hampaiden asentamiseen hampaattomaan suuhun. Menetelmän nimi perustuu neljään keinojuureen, joiden avulla kiinnitetään kaikki ylä- tai alahampaat.

Hoitotekniikan kehitti portugalilainen hammaslääkäri Paulo Malo 1990-luvulla, ja nykyään sillä on hoidettu jo satojatuhansia potilaita eri puolilla maailmaa. Hammasklinikka Kruunussa menetelmä otettiin käyttöön ulkomailla kouluttautumisen jälkeen, vuonna 2006.

 

Ainoa vähäluiseen leukaan soveltuva menetelmä

All-on-4-menetelmällä saat pysyvät hampaat huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä tekniikoilla. Perinteinen hammasimplanttihoito vaatii useita leikkauksia ja pitkiä toipumisaikoja, joten hoitojakso saattaa kestää puoli vuotta. Vaivattomalla All-on-4:lla voit saada uudet hampaat jopa kahdessa päivässä.

Lisäksi All-on-4 on ainoa menetelmä, jolla kiinteä proteesi voidaan asentaa vähäluiseen leukaan ilman luusiirteitä. Leukaluun luukato on yleinen ongelma pitkään irtoproteesia käyttäneillä. All-on-4-hoidossa taaemmat hammasimplantit asennetaan 35–45 asteen kulmaan, joten vähäinenkin luumäärä riittää.

 

 

 

Nobel Guided Surgery – ei leikkaushaavaa tai ompeleita

Jos leuoissa on riittävä määrä luuta, implantointi voidaan tehdä myös Nobel Guided Surgery -hoitomenetelmällä. Se sopii etenkin potilaille, joilla on vain osin hampaaton suu. Hoitomenetelmässä hammasimplantit asemoidaan ohjauskiskon avulla. Hoidosta ei tule leikkaushaavaa eikä ompeleita, joten hampaat ovat käyttökunnossa heti leikkauksen jälkeen.

 

 

Luota osaavaan hammaslääkäriin

Hammasklinikka Kruunulla on All-on-4-hoidoista pisin kokemus Suomessa. Olemme hoitaneet runsaan 10 vuoden aikana yli 200 potilasta. Koko henkilökuntamme on käynyt koulutuksissa Portugalissa, ja suoritamme jatkuvasti täydennyskoulutuksia.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kaikki hoitojaksoon kuuluvat työvaiheet 3D-röntgenkuvauksista hammasmallien valmistamiseen. Sen vuoksi tunnemme potilaamme ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Hammasklinikka Kruunu tarjoaa juuri sinun suuhusi soveltuvan, nykyaikaisen ratkaisun. Tervetuloa osaavaan hoitoon Tampereelle kauempaakin!

KYSY LISÄÄ >

 

 

Nepparikiinnitys on edullinen vaihtoehto
kiinteälle proteesille

Kahden implantin varaan voidaan kiinnittää kokoproteesi ns. nepparikiinnikkein. Proteesi on potilaan itse irrotettavissa ja puhdistettavissa. Neppariproteesi pysyy paikallaan merkittävästi paremmin kuin tavallinen kokoproteesi. Nepparikiinnitteinen irtoproteesi ei kuitenkaan ole kiinteä vaihtoehto.

Kiinnikkeinä käytämme Nobel Biocare Locator R-Tx -kiinnikkeitä, jotka ovat uusinta teknologiaa. Kun kaksi implanttia on asennettu, niiden annetaan luutua kolme kuukautta ennen kuin kiinnikkeet voidaan ottaa käyttöön. Potilas voi silti käyttää proteesia jo luutumisaikana.

Overdenture