Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Hammasimplantit eli keinojuuret

 

 

Navigaatio-ohjattu 3D-kirurgia implantointiin 

Olemme hankkineet ensimmäisinä suomalaisina X-Guide navigaatio -laitteen, jolla tehdään suurin osa implanttihoidoista ohjatun kirurgian avulla. Teimme myös Suomen ensimmäisen leikkauksen X-Guidella tammikuussa 2019 ja nyt tehtyjä toimenpiteitä X-Guidella on kertynyt jo yli 500.

Laite ohjaa kirurgiset toimenpiteet ja mahdollistaa ihanteellisen asemoinnin tulevaa kruunua varten, joka on äärimmäisen tärkeää kruunun jälkihoidon ja kestävyyden kannalta. Laite mahdollistaa myös saman päivän implanttileikkaukset eikä leikkauksesta jää potilaalle leikkaushaavaa.

Haluamme pysyä alamme edelläkävijöinä, ja näin tarjota asiakkaillemme aina turvallisinta ja tehokkainta hoitoa.
 

Pakettihinnat pitävät kustannukset kurissa!

Implanttihoitojen hintoihin sisältyvät kaikki hoidon aikana tehtävät toimenpiteet ja käynnit: hoitosuunnitelma, hammaslääkärin tekemä tutkimus, röntgenkuvat, implantsafe-testi, tarvittaessa suuhygienistin käynti, implantointi sekä hampaisto. Mahdollinen hampaiden poisto ja väliaikainen hammas laskutetaan erikseen. Luun korjauksesta sekä lisäyksestä ja keinoluun käytöstä annetaan hinta erikseen.

 

Haluamme panostaa ennaltaehkäisevään hammashoitoon!

Hammasklinikka Kruunussa on käytössä ImplantSafe® -testin uusi, digitaalinen menetelmä, joka antaa tarkan numeerisen arvon sylkinäytteestä. Numeerista arvoa hyödynnetään hoidon tarpeen arvioinnissa, suunnittelussa sekä hoitotulosten arvioinnissa. Lue testistä lisää tästä!
 

Implantti- eli keinojuurihoidot ovat erikoisalaamme

 

Hammasimplantti on titaaninen keinojuuri, jolla korvataan puuttuvan hampaan juuriosa. Kun implantti on asennettu hampaan paikalle, sen päälle kiinnitetään vielä näkyvä osa eli kruunu. Implanttihoidoista on apua kaikille, joilta puuttuu yksi tai useampia hampaita. Hammas on saattanut irrota esimerkiksi tapaturmassa tai hammas on voitu poistaa halkeamisen takia.

Hammasklinikka Kruunulla on vuosien kokemus implanttihoidoista. Olemme asentaneet yli 5 000 hammasimplanttia vuodesta 1993 alkaen. Käytämme uusimpia menetelmiä ja tekniikoita, joiden ansiosta implanttihoidot ovat nopeita, vaivattomia ja kivuttomia.

Asennamme vain alkuperäisiä, laadukkaita ja kliinisesti testattuja Nobel Biocare -implantteja. Niillä on elinikäinen takuu ja niiden varaosien saanti on turvattu.

Digitaalisesti etukäteen suunniteltu väliaikainen kruunu voidaan kiinnittää jo implantin asentamisen yhteydessä, joten asiakkaan ei tarvitse olla implantin luutumisaikana ilman hammasta.

Implantteja pitää huoltaa kotona vähintään yhtä hyvin kuin omia hampaita ja säännölliset vastaanottokäynnit ovat tärkeitä hyvän lopputuloksen säilyttämiseksi.

HINNASTO >

 

Kiinteillä hampailla iso vaikutus elämänlaatuun 

Hammasimplantit parantavat elämänlaatua monin tavoin. Toimivat ja kauniit hampaat kohottavat itsetuntoa ja estävät hankalia tilanteita. Hammasimplanttien ansiosta suun tuntoherkkyys ja toiminta sekä makuaisti ovat parempia kuin irtoproteesia käyttäessä. Implantit pysyvät kunnolla paikoillaan, joten esimerkiksi puhuessa ei tarvitse jännittää ylimääräisiä lihaksia.

 

IMG_3544

 

Irtoproteesi tai puuttuva hammas voi aiheuttaa turhia pelkoja. Irtoproteesin käyttäjä saattaa pelätä aivastamista ja muita yllättäviä tilanteita, joissa proteesi ei aina pysy paikallaan. Vierailuilla irtoproteesi voi aiheuttaa hermoilua siitä, tarjotaanko vieraille helposti pureskeltavaa ruokaa. Lisäksi koko suulaen peittävän proteesin alle jää makuhermoja ja sylkirauhasia, mikä vaikeuttaa ruoasta nauttimista. Normaalisti ruoan pureskelu lisää syljen eritystä, mutta jos suussa on kokoproteesi, sylkeä erittyy vähän ja kunnollinen pureskelu voi olla vaikeaa. Nämä ongelmat puolestaan heikentävät ruoansulatusta.

Hammasimplantit ovat luotettava ja kestävä ratkaisu, jonka ansiosta voit syödä vapaasti jopa kovia ja tahmeita ruokia. Implantit näyttävät ja tuntuvat oikeilta hampailta, joten voit joka päivä toimia normaalisti ja hymyillä luonnollisesti.

Hammasimplanttien avulla voimme parantaa asiakkaidemme elämänlaatua monin tavoin. Toimivat ja kauniit hampaat kohottavat itsetuntoa ja estävät hankalia tilanteita. Implanttihoidot saavat yksinkertaisesti taas hymyn asiakkaan huulille.

KUVIA HOIDOISTA >