Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen”

”Minulle tehtiin kaikkiin hampaisiini keraamiset kruunut, sillä omat hampaani olivat synnynnäisen eroosion vuoksi niin kuluneet. Tämän lisäksi puuttuva hammas korvattiin implantilla. Isosta t...

”Minulle tehtiin kaikkiin hampaisiini keraamiset kruunut, sillä omat hampaani olivat synnynnäisen eroosion vuoksi niin kuluneet. Tämän lisäksi puuttuva hammas korvattiin implantilla. Isosta työstä huolimatta hoidot sujuivat loistavasti ja nopeasti.

Matkasin Helsingistä Tampereelle hoitamaan hampaani Hammasklinikka Kruunussa, jossa palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Valitsin Kruunun huippuosaamisen, mutta myös parempien hintojen takia. Suuri projektini oli huomattavasti edullisempi heillä, kun pääkaupunkiseudulla.

En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Hymyni on erittäin kaunis mutta myös luonnollisen näköinen. Iso kiitos Raunille ja koko Kruunun henkilökunnalle, parempaa hoitoa en olisi voinut toivoa!”
– Sini Savolainen