Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

All-on-4 Center of Excellence

Hammasklinikka Kruunulla on kunnia olla osa All-on-4 Center of Excellence -tiimiä. Tämä nimitys on ansaittu henkilöstömme todistetulla ammattitaidolla ja kokemuksella sekä aitojen Nobel Biocare -ko...

Hammasklinikka Kruunulla on kunnia olla osa All-on-4 Center of Excellence -tiimiä. Tämä nimitys on ansaittu henkilöstömme todistetulla ammattitaidolla ja kokemuksella sekä aitojen Nobel Biocare -komponenttien käytöllä. Olemme ylpeitä voidessamme edustaa Tampereen All-on-4 Centers of Excellence -ohjelmassa.

All-on-4 hoitomenetelmän onnistumisprosentti on korkea. Niin kuin kaikki kirurgiset toimenpiteet, All-on-4-hoitokonsepti ei ole riskitön ja yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Vain hammaslääkäriemme tekemän konsultaation perusteella voimme määrittää henkilökohtaiset riskisi ja sen, olisiko juuri All-on-4 -menetelmä juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle ihanteellisimman ratkaisun suun terveytesi kannalta.

Seurantatutkimuksissa 95 % potilaista ilmoitti olevansa tyytyväisiä hampaidensa ulkonäköön, toimintaan ja tuntumaan. All-on-4 -hoitokonsepti on osoittanut viimeisen kahdeksan vuoden ajalta, että implanttien eloonjäämisaste on 98%.

Lue lisää All-on-4 hoidosta täältä.

Soita meille jo tänään ja varaa aikasi maksuttomaan implanttikonsultaatioon!