Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Rekrytointi

HAMMASTEKNIKOKSI KRUUNULLE? Hei sinä ammattitaitoinen, potilaslähtöinen ja uusista tekniikoista kiinnostunut hammasteknikko tai hammaslaborantti! Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ham...

HAMMASTEKNIKOKSI KRUUNULLE?

Hei sinä ammattitaitoinen, potilaslähtöinen ja uusista tekniikoista kiinnostunut hammasteknikko tai hammaslaborantti!

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen hammasteknikkoa tai -laboranttia.

Me Kruunussa tarjoamme mielettömän mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, modernin laitteiston sekä tietenkin kannustavan ja mahtavan työporukan.
 

Odotamme hakijalta hammasteknikon tai hammaslaborantin tutkintoa. Arvostamme potilaslähtöistä ajattelua, ystävällistä asiakaspalvelua, hyvää ja tehokasta työotetta sekä yhteistyökykyä. Toivomme hakijalta kokemusta posliinin kerrostamisesta sekä digitaalisista suunnitteluohjelmista (inLab ja DTX Studio).

Työnkuvaan kuuluu irtoproteettiset työt, purentakiskot, implanttikruunut, implanttisillat, keraamiset kruunut, CAD/CAM-työt ja muut hammaslaboratorion työt. Kruunut ja sillat valmistetaan digitaalisesti (valu/prässilaitteita ei ole käytössä).

Sopivia hakijoita tapaamme pikaisellakin aikataululla – joten otathan pikaisesti yhteyttä!

Hammasklinikka Kruunu on nykyaikainen yksityinen hammasklinikka Tampereen keskustassa. Olemme lämminhenkinen perheyritys, joka on erikoistunut luotettaviin implanttihoitoihin, Invisalign-oikomishoitoon, keraamisiin kruunuihin ja täytteisiin sekä esteettiseen hammashoitoon. Kruunun omistavat hammaslääkärit Rauni ja Hermanni Kalliala.
Käytössämme ovat uusimmat ja tehokkaimmat hammashoidon menetelmät ja laitteet, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammaslääkäripalvelua Tampereen keskustassa. Oman hammaslaboratorion perustimme klinikamme yhteyteen vuonna 2018.

Yrityksemme tarjoaa sinulle
• Mahtava työporukka
• Hyvä työilmapiiri, jossa työntekijästä pidetään huolta ja tiimihenkeen ja työhyvinvointiin satsataan
• Kannustavan palkkauksen
• Modernit työtilat keskeisellä sijainnilla
• Modernit ja nykyaikaiset laitteistot sekä menetelmät

Jos tämä kolahti, laita pikaisesti meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen inari@hammasklinikkakruunu.fi. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä!