Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Koska olet viimeksi käynyt hammastarkastuksessa?

Tiesitkö, että aikuisen ihmisen olisi hyvä käydä 1-2 vuoden välein tarkastuttamassa hampaansa hammaslääkärillä? Näin pystytään ennaltaehkäisemään monia hampaisiin ja suuhun liittyviä tulehduksia se...

Tiesitkö, että aikuisen ihmisen olisi hyvä käydä 1-2 vuoden välein tarkastuttamassa hampaansa hammaslääkärillä? Näin pystytään ennaltaehkäisemään monia hampaisiin ja suuhun liittyviä tulehduksia sekä sairauksia.

Tarkastuksen yhteydessä hammaslääkäri osaa myös ohjata mahdollisiin muihin toimenpiteisiin, jos niille on tarvetta!

Ajan hammastarkastukseen voit varata soittamalla meille numeroon 032310100 tai nettiajanvarauksestamme.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Ystävällisesti, Hammasklinikka Kruunun väki