Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Yksi elämäni parhaista hankinnoista”

”Uniapnea-kisko Somnodent avant on toiminut erittäin hyvin. Kertaakaan ei ole ollut leuat tai hampaat kipeät. Kiskon laittaminen ja irroittaminen on helppoa, ja käyttö ihan miellyttävää. Kisko suus...

”Uniapnea-kisko Somnodent avant on toiminut erittäin hyvin. Kertaakaan ei ole ollut leuat tai hampaat kipeät. Kiskon laittaminen ja irroittaminen on helppoa, ja käyttö ihan miellyttävää. Kisko suussa pystyy puhumaan ja juomaan vettä. Suu ei enää kuivu öisin, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että syljen eritys olisi mitenkään voimakasta, ihan normaalia siis. Omat kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Voin suositella tätä kiskoa kyllä kaikille.
Olen nyt seurannut unen laatua ja täytyy sanoa, että se on parantunut. Syke on öisin normaali, ja happisaturaatio pysyy hyvänä 94-100. Tämä on siis ollut yksi elämäni parhaista hankinnoista.”
-Riikka