Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Uusista hampaistani tuli persoonalliset ja juuri sellaiset, kuin toivoinkin.”

’’Menetin jo hyvin nuorena tapaturmaisesti suurimman osan hampaistani ja lopulta loputkin hampaistani poistettiin. Käytin siis irtoproteeseja miltei 50 vuotta. Minulla alkoi kuitenkin pyörimään kok...

’’Menetin jo hyvin nuorena tapaturmaisesti suurimman osan hampaistani ja lopulta loputkin hampaistani poistettiin. Käytin siis irtoproteeseja miltei 50 vuotta. Minulla alkoi kuitenkin pyörimään koko elämä proteesien ympärillä: aikataulutus, ruokailut sekä omien menojen sopiminen. Se aiheutti minulle jopa stressiä, jonka seurauksena aloinkin miettimään, mitä vaihtoehtoja minulla olisi.
Kyselin mahdollisuuksistani muualtakin, mutta siellä missä kävin, ei oikein osattu neuvoa, mitä mahdollisuuksia minulla olisi. Minulla oli kuitenkin jo jonkinlainen tieto, että jotakin asialle voisi tehdä. Näin teidän ilmoituksenne lehdessä ja kävin nettisivuillanne hakemassa tietoa, jonka jälkeen päätin, että nyt minä soitan. Se oli maaliskuun 8. päivä, kun tulin ensimmäisen kerran teidän ovistanne sisään. Teillä oli kovin rauhallinen ja miellyttävä ympäristö, joka helpotti jännitystäni.
Ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä todettiin, että minulle olisi ainoa oikea vaihtoehto sekä hyvä ratkaisu tehdä kiinteät implanttikiinnitteiset hampaat All-on-4 -menetelmällä. Eli saisin siis kiinteät hampaat implanteilla irtoproteesien sijasta. Mikä minua rohkaisi suuresti hoidon aloitukseen, oli se – että sain heti leikkauksesta seuraavana päivänä tilapäiset proteesit käyttöön, eikä tarvinnut olla ilman hampaita kuin sen yhden illan. Se oli hyvin iso asia minulle.
Kruunussa palvelu oli oikein hyvää, sain tarvittavan tuen hoitohenkilökunnalta hoidon eri vaiheissa. Teille oli aina helppo tulla ja ilmapiiri oli rauhallinen. Hoito oli loppujen lopuksi helppo, kivuista en kärsinyt juuri ollenkaan. Ainoastaan leikkauksen jälkeisenä viikkona tunsin hieman kipua, mikä on täysin normaalia. Toipuminen oli alkanut niin hyvin, ettei minulla juurikaan ollut ongelmia minkään suhteen, normaalisti pystyin elämään jo viikko leikkauksen jälkeen.
Olen myös tyytyväinen siihen, että sain vaikuttaa itse siihen, miltä tulevat hampaani tulevat näyttämään. Halusin niistä luonnolliset, enkä mitään mallihampaita. Uusista hampaistani tuli persoonalliset ja juuri sellaiset, kuin toivoinkin. Hammasteknikkonne onnistui siis työssään erittäin hyvin!
Olen onnellinen, että olen päässyt eroon proteesien aiheuttamista jokapäiväisistä rutiineista, mitä oli joka aamu ja ilta hoidettava, jotta arki sujui. Nykyään kun puhelin soi, silloin lähdetään! Tämä on ollut varsinkin helpottavaa ja sujuvaa kohdallani. Ainoastaan puhumista pitää vielä hieman harjoitella uusilla hampaillani – syöminen sujuu jo lähes normaalisti. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen nykytilanteeseen ja siihen, että lähdin tähän hoitoon. Kokonaisuudessaan teiltä saamani palvelu ja hoito oli hyvää! Koin koko operaation helpoksi ja kivuttomaksi, ja voin lämpimästi suositella sitä muillekin, jotka miettivät hoitoa. Kiitos teille!’’
-Esko