Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

’’Uusi, valkoinen hammas oli minulla jo samana päivänä.’’

”Kun olin lapsi, toinen etuhampaistani kuoli ja tummui pysyvästi. Kuollutta hammasta yritettiin valkaista ja hoitaa eri menetelmin, mutta sen väriä ei saatu muuttumaan. Hampaan tumma väri häiritsi ...

”Kun olin lapsi, toinen etuhampaistani kuoli ja tummui pysyvästi. Kuollutta hammasta yritettiin valkaista ja hoitaa eri menetelmin, mutta sen väriä ei saatu muuttumaan. Hampaan tumma väri häiritsi minua vielä aikuisiälläkin ja se vaikutti itsevarmuuteeni.
Päätin lähteä selvittämään vaihtoehtoja hampaani suhteen. Kävin usealla eri hammasklinikalla, joissa minulle painotettiin, että lopputulos tulisi aina erottumaan omien hampaideni joukosta.
Kuulin Kruunusta ensimmäisen kerran isoisältäni, jolla on pitkä historia Kruunun asiakkaana. Hän on ollut aina erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.
Päätin ottaa yhteyttä Hammasklinikka Kruunuun ja selvittää, mitkä olivat vaihtoehdot kuolleen hampaan suhteen. Hammaslääkäri kertoi minulle keraamisesta kruunusta, joka voitaisiin tehdä hampaan päälle. Hermanni vakuutti minut hoidon onnistumisesta. Uusi, valkoinen hammas oli minulla jo samana päivänä.
Eroa kruunun ja oman hampaani välillä ei huomaa, sekä materiaalin laadukkuus on saanut myöhemmin kehuja myös muilta hammaslääkäreiltä. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen!”
-Jussi