Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Toimenpide oli positiivinen yllätys”

”Olen kammoksunut hammaslääkärillä käyntiä niin kauan kuin muistan. Olen mennyt hammaslääkäriin vain pakon edessä, ja hoidot olen lopettanut aina kesken heti, kun akuutista vaivasta on selvitty. Ku...

”Olen kammoksunut hammaslääkärillä käyntiä niin kauan kuin muistan. Olen mennyt hammaslääkäriin vain pakon edessä, ja hoidot olen lopettanut aina kesken heti, kun akuutista vaivasta on selvitty. Kuitenkaan ”pikafikseistä” ei enää ollut apua, ja minun oli mietittävä kokonaisvaltaista hammasremonttia.
Löysin netistä Hammasklinikka Kruunun, rohkaisin mieleni ja soitin. Tähän käänteentekevään puheluun vastasi ystävällinen Virpi, joka jo puhelimessa rauhoitti mieltäni ja vakuutti, etten ole ainoa hammaslääkärikammoinen maailmassa. Sain nopeasti ajan ja keskusteltuani Hermanni Kallialan kanssa tiesin, että olin muutoksen edessä: Halusin sitoutua hoitoon, mitä se toisikaan tullessaan.
Koko prosessin ajan tunsin olevani ammattitaitoisissa käsissä, ja itse toimenpide oli lopulta positiivinen yllätys: ei kipuja, ei turvotusta, eikä mustelmia. Siitä alkoi ”uusi elämä”, käyntejä ja sovituksia klinikalla oli tosin vielä useita. Kertaakaan käyntiä ei kuitenkaan tarvinnut pelätä!
Halpaahan tämä ”lysti” ei ollut, mutta ehdottomasti joka euron arvoista. Ja olinhan jo varmaankin ”säästänyt” saman verran elämäni varrella välttelemällä hammaslääkärikäyntejä! Hammasklinikka Kruunun koko henkilökunta tuli prosessin aikana tutuksi. Kiitos Kruunun väki, olette huipputiimi!”
-Mirja