Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Nyt kelpaa hymyillä!”

”Kun kuulin Invisalign-oikomishoito mahdollisuudesta, en epäröinyt hetkeäkään lähteä siihen mukaan. Hampaani ovat aina olleet epäsymmetriset, joka on aina vaikuttanut esimerkiksi siihen miten hymyi...

”Kun kuulin Invisalign-oikomishoito mahdollisuudesta, en epäröinyt hetkeäkään lähteä siihen mukaan. Hampaani ovat aina olleet epäsymmetriset, joka on aina vaikuttanut esimerkiksi siihen miten hymyilen. Kun näin hoidon alussa tehdyn suunnitelman ja kuvan lopputuloksesta olin heti todella innoissani.
Aloitin hoidon Hammasklinikka Kruunulla tammikuussa 2019 ja se kesti minulla yhteensä 20 viikkoa. Sain ensimmäisellä kerralla neljät muotit mukaani, joita vaihdeltiin aina viikon välein. Kuukauden välein kävin tarkistuskäynnillä ja hakemassa uudet muotit Kruunulta. Hoito vaati sitoutumista ja hieman totuttelua aluksi, mutta missään vaiheessa ei ollut mitään ongelmia ja kaikki sujui loistavasti.
Hoitoni oli valmis kesällä 2019. Muotit olivat todella huomaamattomat ja pientä kipua tuntui vain muottien vaihdon yhteydessä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja onnellinen että lähdin tähän mukaan. Nyt kelpaa hymyillä!”
-Mikael