Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Koko hoito oli kokonaisuudessaan miellyttävä”

”Aloitin 15 viikkoa kestävän Invisalign -hoidon lämminhenkisessä Hammasklinikka Kruunussa. Tämä mahtava yhteistyö alkoi kesällä 2019, ja taltionkin someeni kesällä Invisalign -matkaani. Alahampaani...

”Aloitin 15 viikkoa kestävän Invisalign -hoidon lämminhenkisessä Hammasklinikka Kruunussa. Tämä mahtava yhteistyö alkoi kesällä 2019, ja taltionkin someeni kesällä Invisalign -matkaani. Alahampaani suoristuivat kauniisti yhteen riviin yllättävänkin nopeasti, ja muutenkin koko hoidon kestosta ja helppoudesta olin postiviisesti yllättynyt.
Ylähampaisiini lähdettiin toteuttamaan pientä korjausta ja näin saatiinkin kulmahampaat kauniisti suoristettua sekä kulmahampaiden kiertoa kevennettyä. Koko hoito oli kokonaisuudessaan miellyttävä ja suosittelen prosessia lämpimästi. Tietenkin haluan vielä mainita, kuinka ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta Hammasklinikka Kruunussa piti minusta ja hampaistani huolta! Kiitos! :)”