Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Hämmästyksekseni vuodet vaihtuivat 11 viikkoon!”

”Minua on aina vaivanneet vinot hampaani. Harmittelin useita vuosia, etten ollut saanut mahdollisuutta oikoa hampaitani lapsena. Nyt aikuisiällä hammasrautojen usean vuoden käyttö tuntui mahdottoma...

”Minua on aina vaivanneet vinot hampaani. Harmittelin useita vuosia, etten ollut saanut mahdollisuutta oikoa hampaitani lapsena. Nyt aikuisiällä hammasrautojen usean vuoden käyttö tuntui mahdottomalta ajatukselta. Kuultuani Invisalign hoidosta, varasin konsultaation.
Hämmästyksekseni vuodet vaihtuivat 11 viikkoon! Koko prosessi oli hyvin sujuva ja vaivaton. Tietämättä hoidosta useat ihmiset ovat ensimmäistä kertaa elämässäni kehuneet hampaitani ja hymyäni. Olenkin panostanut nyt entistä enemmän ylpeänä hampaideni huoltoon ja hyvinvointiin. Olen uskomattoman onnellinen lopputuloksesta!”
-Jussi