Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”En olisi uskonut, että hampaani voidaan korjata”

”Kun tulin ensimmäistä kertaa Kruunuun hoitosuunnitelman tekoon, pidin hampaistoani korjauskelvottomana. Kaikki hampaani olivat melkein poiskuluneet, murtuneet ja lohkeilevat. Kun hymyilin, näytin ...

”Kun tulin ensimmäistä kertaa Kruunuun hoitosuunnitelman tekoon, pidin hampaistoani korjauskelvottomana. Kaikki hampaani olivat melkein poiskuluneet, murtuneet ja lohkeilevat. Kun hymyilin, näytin örkiltä Sormusten herra -elokuvasta.
Yllätyksekseni hammaslääkäri Hermanni Kalliala sanoi, että tilanne on vielä mahdollista pelastaa, koska hampaiden juuret ja luu ja olivat vielä riittävässä kunnossa. Ensimmäisellä käynnillä otettiin välittömästi 3D- ja muut röntgenit, lääkäri teki hoitosuunnitelman ja tarkan kustannusarvion.
Tämä oli erittäin vaativa hoito, joka vaati valtavasti osaamista ja työtä. Hammaslääkärin lisäksi anestesialääkäri ja ryhmä hammashoitajia olivat mukana prosessissa.
Nopeasti, kahdella pitkän päivän hoitokerralla, reilun kahden viikon välein, hampaat oli korjattu. Ensimmäisellä kerralla rikkinäiset hampaat kuorittiin, ja leuoista otettiin tarkat mallit. Tarvittavat juurihoidot tehtiin. Sain tilapäiset hampaat, eikä minun missään vaiheessa tarvinnut olla kokonaan ilman hampaita. Toisella kerralla uudet hampaat asennettiin. Tämän lisäksi oli jälkitarkastus. Anestesian (joka minusta oli välttämätön) ansiosta hoito oli kivuton. Vaikka muistan tapahtumat, aika meni nopeasti. Mitään komplikaatioita tai särkyä ei jälkeenpäin ollut. Otin vain yhden ibuprofeenin ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Tulokset olivat loistavia. Nyt minulla on hyvät hampaat ja uskallan taas hymyillä. Hengitykseni ei haise ja tunnen itse oloni paljon paremmaksi.
Vaikka tällaiset isot hoidot ovat kalliita, ne ovat joskus välttämättömiä. Mielestäni hammasklinikka Kruunu on yksi parhaita paikkoja tekemään vaativia implanttihoitoja. Koin, että sain parhaan mahdollisen hoidon, kohtuullisin kustannuksin. Kannatti lentää USA:sta Tampereelle tätä varten.”
-Pekka