Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Elämänlaatuni on kohentunut”

”Minulle tehtiin vuonna 2007 leikkausoperaatio, jossa sain yläleukaani kiinteät hampaat neljällä implantilla. Yllätyin positiivisesti leikkauksen kivuttomuudesta. Leikkauksen tehnyt Hermanni Kallia...

”Minulle tehtiin vuonna 2007 leikkausoperaatio, jossa sain yläleukaani kiinteät hampaat neljällä implantilla. Yllätyin positiivisesti leikkauksen kivuttomuudesta. Leikkauksen tehnyt Hermanni Kalliala lupasi minulle kivuttoman toimenpiteen, ja sitä se olikin. En tarvinnut ollenkaan kipulääkkeitä, leikkauksen jälkeen ei tullut tulehduksia tai muita komplikaatioita, ja jälkihoitokin meni täysin kivutta.
Yläleuan kiinteän hampaiston jälkihoitona on riittänyt käynti suuhygienistillä kerran vuodessa. Suosittelen vastaavaa hoitoa kaikille, jotka haluavat eroon irrotettavista proteeseista. Elämänlaatuni on kohentunut, ja olen kiitollinen Hermannille hänen taidokkaasti tekemästään työstään.”
-Helena K.