Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

”Elämäni paras päätös”

”Hampaani ovat aina olleet ahtaat ja siitä syystä vinot, joten kun kuulin Invisalign hoidosta Kruunussa, en epäröinyt hetkeäkään. Yhteistyö Hammasklinikka Kruunun kanssa oli helppoa ja mutkatonta j...

”Hampaani ovat aina olleet ahtaat ja siitä syystä vinot, joten kun kuulin Invisalign hoidosta Kruunussa, en epäröinyt hetkeäkään. Yhteistyö Hammasklinikka Kruunun kanssa oli helppoa ja mutkatonta ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Hoidon aluksi näin suunnitelman, kuinka hampaani tulevat suoristumaan viikko viikolta sekä sain ohjeet, kuinka kalvojen kanssa toimia.
Sitoutumista se vaati, mutta nopeasti tottui hampaidenhoitorutiineihin ja 15 viikkoa, jonka hoitoni kesti, meni nopeasti. Kuukauden välein kävin tarkastuksissa, joissa katsottiin, että hampaat ovat liikkuneet kuten pitää ja sain aina kuukauden edestä kalvoja kotiin. Hammaslääkäri Pauliina ja suuhygienisti olivat super ammattilaisia ja käynnit eivät edes tuntuneet hammaslääkärikäynneiltä. Välillä oli niin hauskaa, että potilaalla ei meinannut suu pysyä auki. Hoito oli lähes kivuton sekä huomaamaton. Elämäni paras päätös oli lähteä Invisalign- hoitoon mukaan. Nyt kelpaa hymyillä suoralla hammasrivillä!”
-Milla