Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Meillä on teille mahtavia uutisia! ♥

Meillä Kruunulla aloittaa 3.1.2022 uusi erikoishammaslääkäri Marianna Jaakkola

Marianna on erikoistunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan sekä endodontiaan eli juurihoitoihin. Vaikkakin Mariannan erikoisalaa ovat edellämainitut hoidot, hänelle voi myös varata aikaa perushammashoitoon ja muihin palveluihimme. Mariannan hinnasto on sama kuin muillakin hammaslääkäreillämme. 

Marianna on lisäksi kouluttautunut esteettiseen botuliinihoitoon, jolla voidaan hoitaa turvallisesti ja usein tehokkaastikin bruksismia. Kerromme tästä hoitomuodosta lisää ensi vuoden alussa! 

Mariannan vastaanotolle pääset meillä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Hänelle aikoja pääset varaamaan nettiajanvarauksestamme tai soittamalla meille numeroon 032310100! Tervetuloa Mariannan vastaanotolle laadukkaaseen hoitoon! ♥