Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

Meillä on teille mahtavia uutisia! ♥

Meillä Kruunulla aloittaa 3.1.2022 uusi erikoishammaslääkäri Marianna Jaakkola!  Marianna on erikoistunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan sekä endodontiaan eli juurihoitoihin. Vaikkakin Marian...

Meillä Kruunulla aloittaa 3.1.2022 uusi erikoishammaslääkäri Marianna Jaakkola

Marianna on erikoistunut protetiikkaan ja purentafysiologiaan sekä endodontiaan eli juurihoitoihin. Vaikkakin Mariannan erikoisalaa ovat edellämainitut hoidot, hänelle voi myös varata aikaa perushammashoitoon ja muihin palveluihimme.

Mariannan vastaanotolle pääset meillä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Hänelle aikoja pääset varaamaan nettiajanvarauksestamme tai soittamalla meille numeroon 032310100! Tervetuloa Mariannan vastaanotolle laadukkaaseen hoitoon! ♥