Varaa aika

Soita numeroon 03 231 0100

Varaa aika verkossa

TIEDOTE

Klinikallamme tärkeintä olet sinä, asiakkaamme sekä henkilöstömme hyvinvointi. Tilojen siisteyteen ja desinfiointiin kiinnitetään siis erityistä huomiota ja toivomme myös, että asiakkaanamme käyt k...

Klinikallamme tärkeintä olet sinä, asiakkaamme sekä henkilöstömme hyvinvointi. Tilojen siisteyteen ja desinfiointiin kiinnitetään siis erityistä huomiota ja toivomme myös, että asiakkaanamme käyt käsienpesulla ensimmäisenä, kun saavut meille hoitoon klinikalle. Aulassa on lisäksi asiakkaiden saatavilla käsien desinfiointiainetta. ♥

Lisäksi suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme, mikäli se on sinulle mahdollista.

Pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan myös huomioon asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja siirtämään hoitoaikaasi, jos:
– Kärsit lievistäkin flunssan oireista kuten kuumeesta, nuhasta tai yskästä 
– Sinulla on koronavirustartunta
– Olet koronakaranteenissa tai olet ollut viimeisen kahden viikon aikana lähikontaktissa koronaa sairastavan kanssa.