Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

White Spot -hoito

Eroon hymyäsi häiritsevistä valkoisista ja kellanruskeista laikuista.

Melko monet kärsivät hymyhampaiden valkoisista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirjavuuksista. Ne voivat olla synnynnäisiä kiilteen vaurioita, oikomishoidon aiheuttaneita kiilteen vaurioita tai liiallisen fluorin aikaansaamia jälkiä.

Uusi Icon resiini-infiltraatti -käsittely voi muuttaa hymysi kauniimmaksi tai poistaa vauriot jopa kokonaan! Hampaan pintaa käsitellään vain kemiallisesti. Hammas ei vaurioidu ja hoito on turvallista eikä aiheuta kipua.

Hoidon pysyvyys on lopullinen, mutta se voidaan tarvittaessa uusia. Hampaiden valkaisua suositellaan tehtäväksi viikkoa ennen White Spot -hoitoa parantamaan hoitotulosta. Hoitoa voi toki kokeilla ilman valkaisua, mutta valkaisu on suositeltavaa.

Varaa aikasi White Spot konsultaatioon, jossa hoidon tarve selvitetään.