Hammaslääkäri Kruunu

AJANVARAUS:

03 231 0100 tai
VERKOSSA >

Invisalign Go -oikomishoito

Invisalign -oikomishoitomenetelmä on huomaamaton ja hellävarainen, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-menetelmän avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla.

Invisalign-hoito toteutetaan läpinäkyvillä muoteilla, jotka siirtävät hampaita kohti haluttua lopputulosta. Edistyksellisen 3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi jo alussa koko hoitosuunnitelmasi hammaslääkärin hoitomääräyksen mukaisesti hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka.

Tule Kruunu Showroomille kyselemään lisää hoidosta tai varaa aikasi maksuttomaan Invisalign -konsultaatioon hammaslääkäri Rauni Kallialalle tai Pauliina Moilaselle!